ACTUALITATEValea Doftanei, ținut de basm în perioada Crăciunului

Valea Doftanei, ținut de basm în perioada Crăciunului

Valea Doftanei este o minunăție a României, situată în județul Prahova, la 120 de kilometri de București.

În această perioadă, iluminatul de Sărbători face ca zona să capete o strălucire aparte, inclusiv prin strădania autorităților locale.

„Ca de fiecare dată, avem grijă ca de sărbători să fie frumos, chiar dacă ne apropiem de finalul unui an greu, cu multe probleme. Sper din toată inima că turiștii nu ne vor ocoli de Crăciun sau de Revelion, deoarece avem multe pensiuni în localitate și un cadru natural extraordinar, cu atracții pentru toți”,  a declarat primarul Lucian Costea Vileford, citat de Ziarul de Ploiești.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT