ACTUALITATEVal de solidaritate cu Patriarhul Daniel după articolul lui CTP. Iulian Capsali:...

Val de solidaritate cu Patriarhul Daniel după articolul lui CTP. Iulian Capsali: Indiferent ce vor scoate din arhive otrepele securiste, ortodocșii români vor fi alături de Patriarhul lor în apărarea Bisericii

Articolele din Newsweek și Republica.ro cu trimitere la Patriarhul României au avut un efect de bumerang: pe rețelele de socializare creștinii s-au solidarizat cu PF Daniel.

Patriarhul a primit mesaje de susținere și din partea unor creștini care până acum se arătaseră rezervați în privința felului în care Biserica a reacționat la restricțiile impuse în pandemie.

Unul dintre cele mai distribuite mesaje a fost cel al publicistului Iulian Capsali, intitulat „E timpul”. Acesta a scris că ortodocșii vor fi alături de Patriarhul Daniel „în apărarea Bisericii,  mai ales a Sfintei Liturghii, Jertfa și Învierea”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului  R3Media.

Capsali a continuat afirmând că PF Daniel nu trebuie să facă niciun compromis cu cei care vor să compromită Biserica.

„După ce l-au terfelit pe Răzvan Constantinescu, apoi pe Cristi Puiu, pe Carmen Tănase, pe Dan Bittman și pe alți infractori care au strigat că Regele Covid e cam gol, securiștii din presă au tăbărât pe Vlădici. 

Citești și ajuți! Cumpără cartea:Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului  R3Media.

După Înaltul Teodosie și alți ierarhi care au denunțat dubla măsură a unor conducători vădit anticreștini, a urmat PF Daniel, care le-a atras atenția globaliștilor că „Dumnezeu nu se lasă batjocorit”.

Imediat „cercetătorul” Hodor (același care a încercat să-l scoată din joc pe prof. I. A. Pop înainte de alegerile de la Academie), în oficiosul globalist patronat de Borcan, i-a atras atenția că i se va scoate dosarul. CTP, un propagandist scelerat cu mâzgă sub laringe, a continuat cu lapidarea directă a Întâistătătorului și a poporului credincios.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Atacul vitriolant al acestor râme otrăvitoare arată, de fapt, cât le este de frică. De conștiințele ferme și de liderii Bisericii, mai ales de Patriarh.

Ar fi o imensă greșeală a PF Daniel să cedeze, chiar dacă are lucruri din trecut care pot fi interpretabile. Indiferent ce vor scoate din arhive otrepele securiste, ortodocșii români vor fi alături de Patriarhul lor în apărarea Bisericii, mai ales a Sfintei Liturghii, Jertfa și Învierea.

Dacă va încerca să negocieze cu globaliștii în încercarea de a-și salva imaginea, consecințele vor fi incalculabile. Nu vreau să mă gândesc la așa ceva!

E timpul unei confruntări directe cu liftele anticreștine mai ales că, după ce au exilat cea mai importantă sărbătoare creștină, Paștile Domnului, acum se pregătesc să închidă, după alegeri, peștera din Betleemul Iudeei – Nașterea Domnului.  Ne vor exila Crăciunul.

Orice pas înapoi (și deja s-au făcut destui), va fi fatal pentru destinul a toată suflarea creștină românească”, a scris Capsali.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...