ACTUALITATEUSR Tineret: S-a supi Daniel Patriarhul că nu mai au voie 20.000...

USR Tineret: S-a supi Daniel Patriarhul că nu mai au voie 20.000 de credincioși la raclă pe timp de pandemie. Ke păcat

Pagina oficială de facebook a USR Tineret a publicat o postare în care ironizează reacția Patriarhului Daniel la restricțiile impuse de stat pelerinajului de Sfânta Parascheva, într-un limbaj care nu mai necesită alte comentarii.

„S-a supi Daniel Patriarhul că nu mai au voie 20.000 de credincioși la raclă pe timp de pandemie. S-a dat jos din Mercedes, a pocnit cu sceptrul de aur în pământ și a spus că acest lucru este „nemaiîntâlnit în istorie”. Ke păcat.

Wohooo. S-a dat drumul la moaște FĂRĂ BULETIN! Tot astăzi, fără legătură cu postarea, au peste 4.000 de cazuri noi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite