ACTUALITATE USR Tineret: S-a supi Daniel Patriarhul că nu mai au voie 20.000...

USR Tineret: S-a supi Daniel Patriarhul că nu mai au voie 20.000 de credincioși la raclă pe timp de pandemie. Ke păcat

Pagina oficială de facebook a USR Tineret a publicat o postare în care ironizează reacția Patriarhului Daniel la restricțiile impuse de stat pelerinajului de Sfânta Parascheva, într-un limbaj care nu mai necesită alte comentarii.

„S-a supi Daniel Patriarhul că nu mai au voie 20.000 de credincioși la raclă pe timp de pandemie. S-a dat jos din Mercedes, a pocnit cu sceptrul de aur în pământ și a spus că acest lucru este „nemaiîntâlnit în istorie”. Ke păcat.

Wohooo. S-a dat drumul la moaște FĂRĂ BULETIN! Tot astăzi, fără legătură cu postarea, au peste 4.000 de cazuri noi”.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzelor conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 7.859 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite