ACTUALITATEUSR a pus la Iași un subprefect care nu a mai avut...

USR a pus la Iași un subprefect care nu a mai avut niciodată un loc de muncă

USR Iași a numit la Iași in urma cu câteva zile un subprefect care nu a avut niciodată un loc de muncă, potrivit dezvaluirea.ro, citat de PSNews. Este vorba despre Ștefan Tănasă, din comuna Popricani, unul din apropiații lui Cosette Chichirău, președintele USR Iași.

Postul de subprefect al județului Iași este primul său loc de muncă, deși are vârsta de 31 de ani. In CV-ul postat astăzi pe site-ul prefecturii se arată doar că în ultimii doi ani, Tănase a făcut „munca de partid” la USR, iar la capitolul studii menționează o diplomă de licență obținută la Universitatea „Gheorghe Asachi”, Facultatea de Inginerie Energetică, în anul 2015 și două masterate făcute simultan: unul la Universitatea „Gheorghe Asachi” și celălalt în criminalistică, la Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza”.

„Are studii foarte solide, are un masterat în criminalistică. Este un om de o moralitate excepțională. Prefectura are ca atribuții controlul legalității actelor emise de administrațiile locale. Aceasta este declarația mea.”, spune liderul USR Iași, Cosette Chichirău.

Întregul CV domnului subprefect al județului Iași, Ștefan Tănasă, poate fi citit aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...