marți, iulie 23, 2024
ACTUALITATEUnul din cele mai frumoase orașe din Germania e terorizat de cetățenii...

Unul din cele mai frumoase orașe din Germania e terorizat de cetățenii nord-africani. Forțele de poliție au fost copleșite în timpul incidentelor și forțate să solicite întăriri din districtele învecinate

Unul dintre cele mai liberale orașe din Germania, orașul universitar Freiburg, situat în sudul țării, se confruntă cu un val masiv de criminalitate din cauza migranților nord-africani, precum și cu revolte în masă în principalul centru de azil din oraș, conform Remix News.

Violența din centrul de primire a impus poliției să lanseze operațiuni majore în cinci intervenții separate. Forțele de poliție din Freiburg au fost copleșite în timpul incidentelor și forțate să solicite întăriri din districtele învecinate și din Poliția Federală Germană pentru a controla haosul, potrivit ziarului german Stern.

Duminică, aproximativ 40 de străini, majoritatea nord-africani și sirieni, s-au atacat reciproc cu cuțite, bâte și alte obiecte. Ofițerii au făcut trei arestări, însă câteva ore mai târziu a izbucnit o altă bătaie în masă cu cuțite, în care 300 de străini fie se băteau, fie se uitau la bătaie. Ulterior, la miezul nopții, a izbucnit o a treia revoltă în care au fost implicați 40 de bărbați care s-au atacat între ei cu diverse obiecte, potrivit poliției.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

A doua zi, locuitorii centrului au declanșat alarme de incendiu și apoi i-au amenințat cu un cuțit pe pompierii și polițiștii care au intervenit. Când poliția a mers să facă arestări, s-a confruntat cu o rezistență considerabilă.

Câteva ore mai târziu, personalul a spus că au fost amenințați de rezidenții nord-africani în interiorul centrului, fiind nevoie să răspundă puternic împotriva lor.

Opt migranți au fost răniți în doar două zile. Violența din centrul de primire epuizează resursele poliției chiar într-un moment în care poliția se confruntă cu probleme grave cu criminalitatea migranților în centrul orașului.

„Crime în creștere vertiginoasă în centrul orașului”

Din cauza unei creșteri puternice a furtului din magazine, buzunare și a altor infracțiuni minore care afectează calitatea vieții locuitorilor din Freiburg, poliția și procuratura orașului anunță că vor demara o abordare mai dură.

Poliția îi descrie pe suspecți drept „bărbați tineri, în principal din regiunea Africii de Nord, care au fost adesea doar de câteva zile în Freiburg și a căror identitate de obicei nu este sigură”.

Când sunt opriți în timpul unui furt și „confruntați cu acuzația de infracțiune, făptuitorii acționează de obicei neimpresionați. Ofițerii de poliție sunt adesea insultați sau atacați.”

Poliția a anunțat 30 de arestări, iar mulți dintre suspecți s-au prezentat deja la Tribunalul Freiburg.

Multe dintre furturi au loc în magazinele de îmbrăcăminte de lux și la ghișeele de parfumuri ale magazinelor universale. Poliția raportează că numărul de astfel de crime a „crescut vertiginos”, majoritatea suspecților fiind bărbați din Africa de Nord. Rapoartele din presă indică faptul că mulți dintre bărbații migranți mint despre vârsta lor pentru a evita pedepse mai aspre, o tendință bine documentată în Germania.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Bărbații au fost acuzați și că au furat portofele și telefoane mobile.

Acesta nu este primul val de criminalitate care implică migranți în Freiburg. În 2016, în urma unui șir de agresiuni sexuale și furturi, cluburile de noapte din oraș s-au unit pentru a împiedica bărbații migranți să intre.

În ciuda istoriei criminalității în oraș, Verzii și alți politicieni de stânga au făcut deseori eforturi ca mai mulți migranți să vină în oraș sub deviza „Avem spațiu!”

Străinii sunt responsabili pentru o pondere masivă a criminalității în Germania, potrivit statisticilor poliției.

În ajunul Anului Nou, în marile orașe germane au avut loc revolte în masă, care au implicat bărbați migranți care atacau ambulanțele, pompierii și poliția. Evenimentele au condus la o nouă dezbatere publică despre imigrația în masă în țară și au pus sub semnul întrebării politica de imigrare a Germaniei.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Țiganii români credeți că sunt mai bine văzuți de către nemți?
    Stațj liniștiți că nu este Oltenia prea diferită de Africa. Mergeți in satele din Mehedinți și o să vă convingeți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE