luni, martie 27, 2023
ACTUALITATEUniversitatea București anunță lansarea seminarelor „de studii de gen”, dintre care, unul...

Universitatea București anunță lansarea seminarelor „de studii de gen”, dintre care, unul este cum este să crești „queer” în Grecia

Universitatea din București anunță lansarea seminarelor de studii gen, organizate de Rețeaua Civis de studii gen. Conform siteului oficial al instituției de învățământ , aceste seminarii sunt „menite să aducă împreună și să asigure vizibilitate cercetărilor din zona studiilor de gen din cadrul universităților membre CIVIS”.

Aceste evenimente se vor desfășura lunar, în format online, în total fiind cinci astfel de seminarii. Primul eveniment va avea loc miercuri, 15 februarie 2023 și se va intitula „The Female Turn: How evolutionary science shifted perceptions about females”.

Un alt seminar, care se va desfășura pe 23 aprilie, se intitulează „Growing up Queer în Contemporary Greece: Tactics of Everyday Life”, susținut de către drd. Yulie Papadakou (foto jos), de la Universitatea din Atena.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Queer” este un termen inventat de ideologia LGBT sub care se adună toți cei care nu se consideră heterosexuali. Conform prezentării seminarului, acesta studiază felul în care „subiecții” au reușit să reziste modurilor „heteronormative” de creștere, în copilărie și adolescență. „Heteronormativ” este un termen folosit de activiștii LGBT pentru normală a copiilor, ca băieți și fetițe.

Ultimul seminar are loc pe 21 iunie.Toate seminarele sunt organizate online, prin intermediul platformei Zoom, și sunt găzduite de Minerva – Laboratorul de diversitate și inegalitate de gen din cadrul Universității Sapienza din Roma

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. „The Female Turn: How evolutionary science shifted perceptions about females”.
    -asta e masturnare la creier!

    @ion
    bravo ca ai pomenit de sinistra miroiu!)

  2. un hăndrălău vopsit ros pe cap și travestit in femeie scrie un doctorat pe bani publici despre ce greu e să se afirme ca ciudățenie ambulantă in Grecia. Loaț jtiință pe pâine! și băgați banu că nu vă iluminăm pe gratis. Mama Miroiu approves of this message.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate