ACTUALITATEUngaria | Viktor Orban anunță organizarea unui referendum legat de legea care...

Ungaria | Viktor Orban anunță organizarea unui referendum legat de legea care protejează copiii de pedofilie și ideologia LGBT. Care sunt întrebările la care vor răspunde ungurii

Premierul maghiar Viktor Orban declară că va fi organizat un referendum privind legea care reglementează măsurile de protecție a copilului, pentru a combate presiunea exercitată de Uniunea Europeană. Parlamentul European consideră că legea încalcă drepturile persoanelor din comunitatea LGBT, potrivit Smart Radio.

„În ultimele săptămâni, Bruxelles-ul a atacat în mod clar Ungaria din cauza legii pentru protecția copilului. Legile maghiare nu permit propaganda sexuală în grădinițe, școli, la TV și în campaniile publicitare.”, spune premierul ungar, într-un video postat pe Facebook în care anunță organizarea referendumului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Știripesurse afirmă că a aflat cele cinci întrebări la care vor răspunde cetățenii din țara vecină:

 1. Susțineți/ sunteți de acord ca minorii ar trebui să participe la cursurile școlare pe tema orientărilor sexuale fără acordul părinților?
 2. Susțineți promovarea tratamentelor privind schimbarea de gen în rândul minorilor?
 3. Susțineți că intervenția chirurgicală de schimbare a sexului ar trebui să fie disponibilă minorilor?
 4. Susțineți prezentarea conținutului media care influențează dezvoltarea sexuală trebuie prezentat minorilor fără restricții?
 5. Susțineți conținutul media care prezintă schimbările de gen ar trebui prezentat minorilor

Președintele Comisiei Europene (CE), Ursula von der Leyen, a avertizat Ungaria că trebuie să renunțe la legea care interzice promovarea homosexualității și schimbării de gen în școli, altfel se va „confrunta cu forța legilor europene”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

5 COMENTARII

 1. E incredibil cum o mica minoritate bolnava poate sa isi impuna dominatia si ideile false asupra marii majoritati a oamenilor !

 2. A fost și la noi un referendum în privința familiei în 2018. Eu am mers la referendum și am votat pentru familia clasica, pacat ca pe ochii romanilor este un val foarte gros care nu permite sa se vadă adevăratul pericol. Se vede doar ce dorește tanti Sparanghel (UE)

 3. Orban lucreaza la 2capete ca de obicei. Pe de o parte se da mare sustinator al familiei iar pe de alta parte vaxineaza la greu cu constrangeri si trece acum la doza 3. Adica se ia chipurile la harta cu leyden insa nu chiar pe toate planurile………

 4. O să inceapă brusc mașina de propagandă să urle boicot!! să urle că referendum-ul este fascist, că democrație e numai Ursula cu ONG_urile plătite din America. Că referendumul e unealtă a dictatorilor etc.

  Sper ca poporul maghiar să reziste acestui atac furibund.

  Din păcate referendumul la noi a venit cam repede, inainte ca oamenii să realizeze că era o amenințare REALĂ și din păcate s-a suprapus cu Dragnea-PSD și s-a complicat votul cu alt război politic și in plus s-a văzxut mașina de propagandă a corporațiilor, ambasadelor, presei finanțate de dincolo care a intrat in funcțiune să intrețină minciuna și să ceară boicotul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...