ACTUALITATEUngaria: Premierul Viktor Orban a decretat starea de urgență pe tot teritoriul...

Ungaria: Premierul Viktor Orban a decretat starea de urgență pe tot teritoriul țării din cauza războiului din Ucraina

Guvernul de la Budapesta a decretat „starea de urgență” pe teritoriul Ungariei, din cauza războiului din Ucraina. Decizia intră în vigoare la miezul nopții, conform anunțului postat de premierul Ungariei pe pagina sa de Facebook.

După ce miniștrii noului cabinet al lui Viktor Orban au depus jurământul, premierul Ungariei a decretat stare de urgență, invocând războiul din Ucraina.

Viktor Orban a spus că războiul este o amenințare constantă pentru Ungaria, iar sancțiunile impuse de Bruxelles au provocat mari tulburări economice și creșteri drastice ale prețurilor, scrie hvg.hu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Premierul Ungariei a mai spus că întreaga omenire se află în pragul unei crize economice, iar țara sa trebuie să rămână în afara războiului, să protejeze securitatea financiară a familiilor.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar pentru imunitate Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Viktor Orban a transmis că va prezenta miercuri un raport cu privire la primele decizii luate.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...