sâmbătă, septembrie 23, 2023
ACTUALITATEUngaria: Premierul Viktor Orban a decretat starea de urgență pe tot teritoriul...

Ungaria: Premierul Viktor Orban a decretat starea de urgență pe tot teritoriul țării din cauza războiului din Ucraina

Guvernul de la Budapesta a decretat „starea de urgență” pe teritoriul Ungariei, din cauza războiului din Ucraina. Decizia intră în vigoare la miezul nopții, conform anunțului postat de premierul Ungariei pe pagina sa de Facebook.

După ce miniștrii noului cabinet al lui Viktor Orban au depus jurământul, premierul Ungariei a decretat stare de urgență, invocând războiul din Ucraina.

Viktor Orban a spus că războiul este o amenințare constantă pentru Ungaria, iar sancțiunile impuse de Bruxelles au provocat mari tulburări economice și creșteri drastice ale prețurilor, scrie hvg.hu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Premierul Ungariei a mai spus că întreaga omenire se află în pragul unei crize economice, iar țara sa trebuie să rămână în afara războiului, să protejeze securitatea financiară a familiilor.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar pentru imunitate Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Viktor Orban a transmis că va prezenta miercuri un raport cu privire la primele decizii luate.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate