marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATEUngaria interzice accesul minorilor la o expoziție FOTO cu imagini LGBT. Regimul...

Ungaria interzice accesul minorilor la o expoziție FOTO cu imagini LGBT. Regimul de la București permite accesul neîngrădit al copiilor la propagandă LGBT

Guvernul Ungariei a interzis minorilor să participe la expoziția „World Photo” care are loc la Budapesta, din cauza faptului că printre fotografii sunt și imagini pro LGBT, informează Reuters.

Sâmbătă, Muzeul Național al Ungariei de la Budapesta a oprit vânzarea biletelor către minori, după ce un partid din Parlament a atras atenția asupra situației.

În consecință, Muzeul a luat această decizie, iar regula a fost publicată pe siteul muzeului. Măsura face parte din politica adoptată în 2021 de Guvernul Orban, prin care a copiii sunt protejați de conținutul LGBT.

Tot datorită acestei politici, în acest an, librari unguri au fost amendați pentru că au vândut cărți care aveau reprezentări grafice despre homosexualitate, fără să fie împachetate corespunzător, așa cum cere legea.

România conducătorilor creștini

În România, librăriile expun cărți care fac propagandă explicită homosexualității fără nicio reținere.

Rafturi întregi cu cărți pro-LGBT destinate copiilor și tinerilor sunt amenajate în librăria Cărturești din Afi Cotroceni, după cum a descoperit Rostonline.

Prezența cărților este semnalizată explicit, cu etichete pe care scrie mare „LGBTQ+” sau „QUEER”, precizează sursa citată.

Important de menționat este că aceste cărți nu cuprind informații despre aceste fenomene, ci caută să le popularizeze.

De altfel, Ministerul de Externe de la București a confirmat că urmărește să susțină „drepturile LGBT” la nivel internațional.

Recent, s-a ajuns la situații în care părinții trebuie să-și apere copiii de aparițiile travestiților/transgenderilor la locurile de joacă.

Toate acestea se întâmplă într-o țară în care liderii partidelor de guvernământ se fotografiază și se pretind buni creștini.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, își face un titlu de glorie din vizitarea Muntelui Athos. Președintele PNL, Nicolae-Ionel Ciucă, se autoproclamă creștin și este decorat de Arhiepiscopia Sucevei.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. În România nu se respecta legea privind protectia minorilor. Cei vinovati de incalcarea legii trebuie pedepsiti penal. Singura ocupatie a celor din justitie este marirea pensilor speciale?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE