ACTUALITATEUna dintre cele mai vaccinate țări din lume, Israelul, reimpune purtarea măștilor...

Una dintre cele mai vaccinate țări din lume, Israelul, reimpune purtarea măștilor în aer liber

Israelul, una dintre cele mai vaccinate țări din lume împotriva Covid, cere pașaport de imunitate la evenimente cu mai puțin de 100 de persoane, iar măștile sunt obligatorii la evenimentele în aer liber cu mai mult de 100 de persoane, relevă publicația Haaretz, citată de Antena 3.

Guvernul Israelului a încheiat marți o întâlnire de trei ore, la final cărei a anunțat o serie de noi restricții COVID-19, în timp ce țara se cufunda într-un val post-vaccinare al victimelor tulpinii Delta.

Noile reglementări, inclusiv limitarea adunărilor la cei cu dovada imunității și încurajarea muncii de acasă, vor intra în vigoare de duminică.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Pașaportul verde” – un document care să arate că cineva a fost fie vaccinat, recuperat de la virus sau recent testat negativ pentru acesta – va fi acum necesar pentru intrarea la evenimente cu mai puțin de 100 de persoane.

Executivul israelian a recomandat, de asemenea, companiilor private, să aibă angajați care lucrează de acasă, în timp ce ministerele guvernamentale vor trebui să reducă numărul de angajați care lucrează în birou la 50%.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media

Copiii, care sunt scutiți de cerința unui pașaport verde, vor trebui acum să arate un rezultat negativ al testului înainte de a intra în astfel de evenimente.

Oamenii vor trebui să poarte măști chiar și la evenimente în aer liber cu peste 100 de persoane.

Tot marți, ministrul apărării, Benny Gantz, a semnat un ordin de apel pentru 1.000 de rezerviști pentru a ajuta armata să facă față răspândirii virusului.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate