marți, noiembrie 5, 2024
ACTUALITATEUna dintre cele mai aglomerate și sărace țări din lume are o...

Una dintre cele mai aglomerate și sărace țări din lume are o medie de 4 decese pe zi, cu doar 21% rată de vaccinare. De ce nu mor oamenii pe capete în Bangladesh?

Pe 20 noiembrie, Bangladesh, o țară care are o populație de 163 de milioane de locuitori, a raportat zero morți de Covid-19.

De-atunci încoace, numărul deceselor nu a deceselor nu a depășit cifra 9, media fiind de patru pe zi, conform Github.

Bangladesh este a opta țară din lume după populație, având peste 163 de milioane de locuitori. Nu numai atât, este și una dintre țările cu o densitate enormă a populației: Bangladesh are 1.094 de locuitori per kilometru pătrat, aflându-se pe locul 10 în lume.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Spre comparație, România este pe locul 126 în lume, cu 82 de locuitori pe kilometru pătrat. Dacă vorbim despre capitala țării, Dhaka, situația este și mai dramatică: acolo se înghesuie peste 36.900 de locuitori per kilometru pătrat.

Banghladesh are o rată de vaccinare de puțin peste 21%, mult sub România, 37% și cu mult sub ce este în Occident.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Și totuși, de ce nu mor oamenii cu milioanele în această țară săracă și aglomerată? Aceasta este întrebarea la care încearcă să răspundă fostul ofițer CIA, Charles „Sam” Faddis, într-un articol recent.

„Această națiune săracă, incredibil de dens populată pare pe punctul de a obține imunitatea de turmă – în ciuda încălcării tuturor principiilor pe care marii preoți ai pandemiei ne asigură că sunt necesari pentru a învinge COVID.

Rețineți că densitatea medie a populației pentru Bangladesh se calculează incluzând zone ale țării care sunt în esență nelocuibile. Zonele urbane ale națiunii sunt atât de dens aglomerate, că pare neverosimil.

Dhaka, capitala țării, are o densitate a populației de 36.941 de locuitori pe kilometru pătrat. Adică 95.677 de oameni pe milă pătrată.

Săracii trăiesc în mahalale vaste, incredibil de dense. Ei reprezintă cel puțin 40% din populație și rețineți că „săraci după standardele din Dhaka” este atât de mult sub nivelul sărăciei din SUA, încât este practic de neînțeles pentru americanul obișnuit (Bangladesh-ul este atât de sărac, încât oamenii de acolo vin să muncească în România – n.r.). Dhaka este numit în mod regulat unul dintre cele mai puțin locuibile orașe din lume, în urma zonelor devastate de război din Orientul Mijlociu.

Condițiile de viață în Bangladesh sunt insalubre, mizere și periculoase. Bangladesh este o țară extrem de săracă. Orice discuție academică despre distanțarea socială sau dezinfectarea zonelor de lucru sau școlilor înseamnă a ne răsfăța în fantezie. Oamenii se atârnă de unghii. Ei supraviețuiesc. Nu au timp, bani sau resurse pentru jocuri. Dacă ceea ce ni se spus de către lorzii carantinei este adevărat, Bangladesh ar trebui să fie un câmp al morții. Aceasta este fantezia virusului devenită realitate. Întreaga națiune este o cutie Petri.

COVID-19 ar trebui să sfâșie mahalalele din Dhaka ca un incendiu, iar cadavrele ar trebui să fie stivuite ca lemnul de cord pe aleile înguste și murdare care separă baracile înghesuite de oameni și jgheaburile curgând cu mizerie. O singură tuse ar putea infecta zeci de oameni deja slăbiți de alte boli, subnutriți și care nu își pot permite îngrijiri medicale.

Și totuși nu este așa. Contagiunea se stinge. Am fost mințiți. COVID-ul dispare din Bangladesh.

Și totuși, în Europa și în Statele Unite, marii preoți ai COVID continuă să ignore realitatea. Bărbații și femeile care pretind că vorbesc în numele științei, a datelor și a obiectivității merg înainte cu o agendă menită să îndepărteze populația de libertatea individuală, să împuternicească guvernele mari și să îmbogățească Big Pharma.

Austria a revenit acum la un blocaj național complet. Toți austriecii au fost direcționați să lucreze de acasă și toate afacerile neesențiale sunt închise. Acest lucru vine în urma unui anunț recent conform căruia, din februarie, oricine nu este vaccinat împotriva COVID în Austria va fi efectiv în arest la domiciliu.

Cancelarul german, mereu supărat, Angela Merkel, face zgomote despre aceleași tipuri de măsuri în stalagul său. Germania și Austria și cea mai mare parte a Europei au îmbrățișat deja fiecare principiu al evangheliei de izolare, mascare și vaccinare, și totuși COVID în Europa nu este nici pe departe învins.

Aproximativ 79% dintre germani sunt „complet” vaccinați. Numerele COVID sunt în creștere. Și, deci, desigur, rețeta trebuie să fie mai mult la fel.

Între timp, în toată Europa, oamenii obișnuiți se ridică și cer încetarea nebuniei. Ei mărșăluiesc. Ei refuză să se conformeze. Ei pot vedea cu ochii lor ceea ce așa-zișii experți fie nu pot sau nu vor. Toate blocajele și măsurile de distanțare socială și vaccinările au eșuat”, a scris Faddis.

Și totuși, când se va încheia pandemia?

„ „Pandemia” se va încheia atunci când un număr suficient de oameni din fiecare națiune au avut boala și au dobândit imunitate naturală. Nu ne putem vaccina pentru a ieși din această situație. Nu putem pune capăt bolii prin decret.

Bangladesh este poate dovada supremă a falimentului complet al fiecărei idei care a fost scoasă la trap de birocrații și autocrații planetei de când a început întreaga criză. Ea dezvăluie lipsa completă a oricărei baze faptice pentru convingerea că trebuie să continuăm să forțăm vaccinările asupra populației și să-i pedepsim pe cei care nu se conformează.

Poate mai mult decât orice, evidențiază agendele reale care lucrează aici. Oamenii trebuie să se vaccineze, pentru că trebuie făcuți să se conformeze și pentru că Big Pharma trebuie să aibă profiturile ei. O soluție la această criză fabricată, care păstrează libertatea personală și se bazează pe imunitatea naturală, nu atinge niciunul dintre aceste obiective.

Dacă ceva ce ni se spune „experții” ar fi adevărat, Dhaka ar fi un oraș fantomă. Nu este. Merge înainte și iese din pandemie. Noi nu suntem atât de norocoși”, a încheiat comentariul său, fostul candidat al Partidului Republican.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE