ACTUALITATE Un tânăr din Mamaia a găsit pe faleză o sticlă misterioasă cu...

Un tânăr din Mamaia a găsit pe faleză o sticlă misterioasă cu o scrisoare din 1979. Autoarea mesajului a fost găsită

Un tânăr dobrogean a găsit pe plaja din Mamai, în iarna de decembrie, o sticlă cu un mesaj scris pe o hârtie aflată în interior, scrie Alephnews.

Sticla a fost gasită de Constantin Nistor, care locuiește acolo și a ieșit la o plimbare pe faleză. A încercat să scoată scrisoarea, dar nu a reușit și a spart sticla. Pe scrisoare era trecută data, 20 iulie 1979 și începea cu o scurtă prezentare a celei care a scris-o.

Omul se numește Constantin Nistor, locuiește în zonă și a ieșit la o plimbare pe faleză. A încercat să scoată scrisoarea, nu a reușit, așa că a spart sticla. Așa a aflat că pe scrisoare ra trecută data, 20 iulie 1979 și începea cu o scurtă prezentare a celei care a scris-o.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

O adolescentă de 16 ani care povestește că era în vacanță la mare cu fratele și cu unchiul ei. Tânăra scria cât de mult îi place acolo și făcea o promisiune să țină legătura tot timpul cu fratele ei și cu unchiul, indiferent ce se va întâmpla. Pe lângă scrisoare mai era înăuntru o țigară, niște chibrituri, o punguță de vegeta, două ambalaje de bomboane și un bilet de 9 lei.

În scrisoare era trecută adresa din Iași și numărul de telefon, care nu mai era valabil. Constantin a pus toată povestea pe un grup din Iași și a devenit virală.

A reușit să dea de femeie și de fratele acesteia, unchiul se pare că a decedat. Femeia nu mai locuiește în Iasi, este acum în Vatra Dornei unde este avocată. Fratele, în schimb, locuiește în Iasi, iar Constantin spunea că urmează să se întâlnească cu el să-i dea prețioasele amintiri.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Siteul are nevoie de 34.620 de lei...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite