miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATEUn tânăr de 17 ani, suferind de o formă grea de cancer,...

Un tânăr de 17 ani, suferind de o formă grea de cancer, are nevoie de 75.000 de euro pentru a supraviețui

Un milion de planuri, de visuri și așteptări se nasc în inima oricărui părinte, pe măsură ce fiul sau fiica sa e pe punctul de a încheia adolescența și a începe viața de adult.

Așa a fost și în familia Cotoman, până când Mircea a fost diagnosticat cu limfom non-Hodkin. În loc să pășească cu încredere și curaj spre un viitor fericit, tânărul de 17 ani se teme pentru viața lui, luptând pentru a învinge cumplitul cancer.

„Când am aflat de diagnostic, totul s-a ruinat. Pe zi ce trece boala progresează. Mă doare sufletul să scriu această istorioară..”. povestește mama băiatului, Aurelia Cotoman.

Ajuns la Spitalul Emsey din Istanbul, lui Mircea i s-au dat o speranță și un preț – 75.000€ pentru a avea o șansă reală de a învinge boala.

Este o sumă imensă, ne-a spus tânărul care e încrezător că oameni cu suflet îi vor înțelege situația și îl vor ajuta să strângă banii necesari.

Familia nu are cum să îl ajute. Cu 2.000 de lei câștigați lunar de Eugeniu în construcții și aceeași sumă obținută de Aurelia ca bucătăreasă este pur și simplu imposibil să fie achitat tratamentul de care depinde viața lui Mircea.

În toată disperarea există o soluție simplă și la îndemâna oricui – un simplu SMS cu textul „Mircea” trimis la numărul 8832 înseamnă 2€ donați pentru acest tânăr lovit de soartă. Investiția noastră e minimă, rezultatul însă poate fi decisiv pentru viața lui! În același timp, orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” este un ajutor în plus în lupta cu nemiloasa maladie. Mircea se bazează pe sprijinul tău!

TRIMITE SMS LA 8832 MESAJ MIRCEA

Pentru donații:

Denumire beneficiar: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar la detalii plată/mențiune: MIRCEA COTOMAN

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE