marți, aprilie 16, 2024
ACTUALITATEUn sondaj din interiorul PNL arată că AUR i-a depășit pe liberali....

Un sondaj din interiorul PNL arată că AUR i-a depășit pe liberali. Purtătorul de cuvânt al PNL nu vrea să recunoască

Newsweek România a obținut recent un sondaj din interiorul PNL, care arată că în cazul în care vor avea loc alegeri parlamentare săptămâna viitoare, 29% dintre alegători vor vota cu PSD, 21% cu AUR și 20% cu PNL, informează Newsweek.ro.

Potrivit sursei, sondajul ar fi fost efectuat sub coordonarea consultantului politic Dan Sultănescu.

Sondajul arată că AUR a devenit al doilea partid, reușind să-i întreacă pe liberali. Ierarhia partidelor este completată de USR- 12%, UDMR- 4%, PMP- 3%, Pro România- 2%, REPER- 2%, SOS (Șoșoacă)- 2%, Forța Dreptei- 1%, APP- 1%, Altul – 3%.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În ceea ce privește încrederea în partide, PSD este pe primul loc, cu 31%, AUR- 25%, PNL- 22%, USR- 14%, REPER- 11%.

Aceeași sursă menționează că sondajul de opinie a fost realizat în perioada 19 februarie – 3 martie 2023, prin metoda CATI (interviuri telefonice asistate de computer), pe un eșantion de 1.100 de persoane și o marjă de eroare de +/- 3%.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a transmis că sondajul prezentat nu este real.

„Cifrele prezentate nu sunt adevărate. Acest sondaj de presupus uz intern nu există. Oricum se poate observa că intenția prezentării publice a unor astfel de cifre este pentru a ridica artificial un anume partid, de orientare extremistă. Scorul PNL în acest moment depășește 22%”, a declarat Ionuț Stroe.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Din ce spune penelistul deduc că PNL este partid extremist. Se poate să aibe dreptate, de când a început și PNL să-și asocieze o parte din discursul neomarxist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE