sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATEUn soldat din Garda Regală a căzut din picioare lângă catafalcul Reginei...

Un soldat din Garda Regală a căzut din picioare lângă catafalcul Reginei Elisabeta a II-a | VIDEO

Un soldat din Garda Regală, care făcea de strajă la catafalcul Reginei Elisabeta a II-a, s-a prăbușit chiar în fața oamenilor care stăteau la rând pentru a-și aduce un omagiu monarhului, scrie The Independent.

Militarul a început să se legene pe picioare, cu câteva clipe înainte de a se prăbuși. El coborâse cu câteva momente mai devreme de pe podium, pentru a se efectua o schimbare a soldaților din gardă. Câteva secunde mai târziu a căzut în față, aterizând întins pe podeaua de piatră, în timp ce oamenii care stăteau la coadă pentru a aduce un omagiu reginei au scos un scurt țipăt. Transmisia live s-a întrerupt și ea timp de câteva minute, în timp ce polițiștii au sărit în ajutorul soldatului.

Sicriul Reginei, care a fost așezat pe catafalc, este păzit nonstop de militari din Garda de corp a Suveranului, Divizia Gospodăriei sau Yeoman Warders din Turnul Londrei. Incidentul survine după ce oamenii s-au adunat pe străzile din centrul Londrei, când trupul Reginei a fost mutat de la Palatul Buckingham la Westminster Hall, miercuri după-amiază. Regele Charles, William și Harry au mers împreună în spatele sicriului în care regina care a făcut ultima călătorie din Palatul Buckingham, la ora locală 14:22.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Incidentul amintește de un alt leșin faimos în Marea Britanie: jurnalista Kate McCann s-a prăbușit, în direct la TV, chiar în fața viitorului prim-ministru, Liz Truss. McCann este vaccinată.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE