ACTUALITATEUn senator USR afirmă că afișarea hărții cu România Mare într-un loc...

Un senator USR afirmă că afișarea hărții cu România Mare într-un loc public din Iași este „o multiplă oroare”: Este linia putinistă de propagandă

Senatorul USR Marius Bodea acuză Primăria Iaşi că este „autoarea unei multiple orori culturale” şi că promovează revizionismul teritorial, după ce o hartă a României Mari a fost afişată în spațiul public din urbe, mai precis, pe gardul unui parc de joacă.

Marius Bodea a scris, luni, pe Facebook, că Primăria Iaşi, singură sau în complicitate cu Ateneul Iaşi (instituţie în subordinea Primăriei – n.r.) este „autoarea unei multiple orori culturale”, după ce „aşa-zisa hartă a României Mari, cu teritorii care au aparţinut pentru o perioadă de timp mai lungă sau mai scurtă statului român, a fost afişată pe gardul unui parc de joacă pentru copii”.

„Întrece orice limită. O întrece pentru că apare într-o perioadă în care populaţia civilă ucraineană este măcelărită de trupele ruseşti, iar milioane de ucraineni au fost obligaţi să devină refugiaţi. Motivul este tocmai revizionismul istoric, teritorial practicat de Putin şi Federaţia Rusă. Harta pretinsă a României mari afişată cu însemnele Primăriei Municipiului Iaşi şi ale Casei Regale, sub sigla „Iaşi, oraş regal” este exact acelaşi lucru, la o scară mai mică: o formă de revizionism teritorial. Este linia putinistă de propagandă care a pătruns în România, prin AUR, şi vânturată pe reţelele sociale”, a afirmat senatorul USR Marius Bodea.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău cartea „Ghidul incorect politic despre anii ’60” de J. Leaf și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. Oroarea de a fi roman, desigur! USR-istul nu se gandeste ca a nu pomeni de Basarabia si Bucovina e exact ceea ce-si doreste Rusia, cea care le-a furat de la Regatul Romaniei intr-un mod la fel de ilegal cum fura acum teritoriile estice ale Ucrainei. Nu poti sa fii anti-putinist sincer daca nu esti si anti-stalinist. USR-ul acuma face propaganda USSR-ului din 1990, pentru care a vorbi romanii despre Basarabia si Bucovina era la fel de oripilant.

  2. Idiot si tradator, daca cineva se mai indoia ca useristii sunt agenti straini si tradazori ajutazi de serviciile externe ca proxy la guvernare.

    Acesti useristi care acuza harta nationala de putinism erau cei care ii lingeau cizmele angelei merkel 20 de ani cand ea dadea miliardele… Basescu, iohannis, usr

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate