ACTUALITATEUPDATE | Autoritățile s-au AUTOSESIZAT în cazul primarului din județul Vaslui care...

UPDATE | Autoritățile s-au AUTOSESIZAT în cazul primarului din județul Vaslui care refuză vaccinarea obligatorie. Ciprian Tamaș are dosar penal

ACTUALIZARE 21:00 Primarul comunei Şuletea, Ciprian Tamaş, este cercetat pentru instigare publică după ce a postat pe pagina sa personală de Facebook un mesaj împotriva obligativităţii vaccinării, în care afirmă că politicienii care vor lua o astfel de măsură vor fi aşteptaţi „cu furcile, coasele şi securile”, anunță Agerpres.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unui mesaj, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Vaslui s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de instigare publică, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii măsurilor legale”, a declarat vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Mihaela Manoliu.

Primarul Ciprian Tamaş a afirmat că a primit foarte multe mesaje după ce a publicat postarea pe pagina sa de socializare şi a menţionat că deschiderea unui dosar penal pe numele său reprezintă o încercare de intimidare.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media

Edilul a subliniat că a susţinut campaniile de vaccinare iniţiate de autorităţile sanitare şi că a sprijinit Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui, ajutând la organizarea a două caravane de vaccinare pe teritoriul comunei.

„Sunt consternat de ceea ce se întâmplă. Este pagina mea personală, nu am folosit pagina comunei. În acelaşi timp pot spune că am avut o reacţie pentru că, fără doar şi poate, urmează să ne vaccineze obligatoriu şi copiii. Nu sunt contra vaccinării, ca atare, soţia, mama, soacra mea s-au vaccinat, colegi din primărie s-au vaccinat. Mai mult, am avut şi două caravane, am colaborat foarte bine cu DSP Vaslui, cu medicul de familie. Atunci când ne-au solicitat, le-am pus locaţie la dispoziţie, le-am asigurat transport locuitorilor comunei care au dorit să se vaccineze. Nu sunt stăpân pe corpurile copiilor mei, Doamne fereşte! Când vor împlini 18 ani, să facă ce vor, să aleagă opţiunea care cred ei că va fi cea mai bună pentru ei şi pentru familiile lor. Personal, nu mă voi vaccina. (…) Este opinia mea personală, nu vreau să instig la nimic”, a declarat, pentru Agerpres, Ciprian Tamaş.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Primarul comunei vasluiene Șuletea, Ciprian Tamaș, spune că vaccinarea este inutilă pentru că mai mulți prieteni de-ai săi s-au vaccinat și tot au contractat virusul.

„Nu m-am vaccinat şi nici nu mă voi vaccina! Dar sunt surprins că am prieteni care au fost vaccinaţi prin lunile martie-aprilie-mai al acestui an şi acum au fost diagnosticaţi cu covid! Concluzia?? Voi, cei care ne tot stresaţi să ne vaccinăm, sunteţi cei mai mari duşmani ai neamului românesc!”, spune Ciprian Tamaş.

Edilul avertizează Guvernul că nu va ezita să se opună cu forţa dacă va emite o ordonanţă de urgenţă, prin care va obliga populaţia să se vaccineze.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Ferească-vă Dumnezeu să dați vreo ordonanță să ne obligaţi să ne vaccinăm!!! La fel o zic, ca şi atunci când a fost cu pesta porcină!! Vă vom aștepta la fel cum îi aştepta Ştefan cel Mare pe turci…cu furcile, coasele şi securile!!! Nu vă jucaţi cu nervii noştri, cu vieţile noastre şi ale copiilor noştri, oameni de carton care sunteţi!! Voi fi în prima linie şi voi apăra drepturile tuturor celor care nu vor să se vaccineze!”, amenință primarul.

Ciprian Tamaș le cere guvernanților să nu condiționeze anumite categorii profesionale de vaccinare şi susține că nu se teme de eventualele măsuri care ar putea fi luate împotriva lui.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Nu îi mai condiționați că nu îi veţi mai primi la serviciu pe doctori, pe polițiști, pe militari, pe profesori şi pe mulţi alţii, sau la școală pe elevi, dacă nu se vor vaccina!!! Nu îmi este teamă de voi şi nu voi ceda un centimetru…îmi iubesc țara, neamul și identitatea!!!”, tună edilul.

Recent, premierul Florin Cîțu a spus că se merge „în direcția” vaccinării obligatorii a medicilor, profesorilor și a altor categorii profesionale.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

9 COMENTARII

 1. „Organili” s-au autosesizat prompt si i-au deschis dosar penal: https://www.stiripesurse.ro/dosar-penal-pentru-primarul-care-a-spus-ca-va-alerga-cu-furcile-coasele-si-securile-politicienii-care-vor-impune-vaccinarea_1999379.html
  Urmeaza, cel mai probabil, suspendarea din functie. Trebuie sa vada „tot poporul”, inclusiv altii aflati „pe functii”, ca un asemenea comportament nu este tolerat!
  Somn usor, popor roman!

 2. Securistan – stat de drepti în faţa străinilor.
  Securistan – stat eşuat, în care NU există autorități! Există lachei/sclavi cu atitudine de rîmă!
  Aşa-zisele autorităţi respectă 3 legi:
  1. Legea bunului plac.
  2. Legea dublei măsuri.
  3. După noi, potopul!
  Jigodiile nu ar putea face atâta rău, fără ignoranţa şi nepăsarea populaţiei.

 3. N-au decat sa deschida cate dosare vor! Noi suntem pregatiti de mucenicie, stim ca aceasta va fi in final ultima solutie! Decat o viata in lesa, mai rau ca niste caini, mai bine o moarte muceniceasca, cu Hristos in Imparatia Lui, caci ceea ce va urma numai viata nu se va mai putea numi, ci va fi doar chin, planset si suspine! Ii anuntam pe tradatorii de neam din fruntea tarii, care vor cadea sub cumplit blestem si ei si familiile lor si toti urmasii lor, ca nu ne este frica, suntem pregatiti!

 4. În USA, Guvernul comunist Joe Biden – Kamala Harris vrea să facă vaccinul obligatoriu
  https://mihaiandreialdea.org/2021/09/10/in-usa-guvernul-comunist-joe-biden-kamala-harris-vrea-sa-faca-vaccinul-obligatoriu/

  Candace Owens declară oficial:
  „Impunând introducerea de chimicale în corpul tău, împotriva voinţei tale, Guvernul te transformă în sclav.

  Nu sunt un sclav şi, ca urmare, în nicio împrejurare nu voi primi vaccinul!„

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...