ACTUALITATEUn primar din Franța spune că străinii „curăță etnic” nativii francezi din...

Un primar din Franța spune că străinii „curăță etnic” nativii francezi din anumite cartiere: Indivizi care aparțin culturii islamice urmăresc populația de origine franceză și folosesc insulte, amenințări și violență

În anumite regiuni franceze, imigranții care s-au stabilit acolo hărțuiesc populația locală, iar acest lucru reprezintă „curățare etnică”, a declarat Gilles Platret, primarul orașului francez central Chalon-sur-Saône, în cadrul programului de știri la canalul CNews, potrivit Remix News.

„În anumite cartiere, și voi folosi un cuvânt puternic care va duce la arcuirea sprâncenelor, simt o anumită curățare etnică, ceea ce înseamnă că sunt oameni de origine străină care vânează încet ceea ce experții demografici numesc nativi, adică oameni care sunt din acel departament, pentru a-și face loc pentru ei înșiși”, a spus Platret, care face parte din partidul condus de Marine le Pen.

„Vedem imigranți în cartiere care atacă fizic și verbal persoanele în vârstă. Ei le spun că trebuie să se îndepărteze”, a spus Platret.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Să încetăm să ne complacem în cuvinte și să înfruntăm realitatea: în unele cartiere asistăm la o adevărată curățare etnică, cu indivizi care aparțin culturii islamice și care urmăresc populația de origine franceză și folosesc insulte, amenințări și violență”, a mai spus primarul.

Declarația sa a provocat câteva controverse în studio, dar Platret a continuat:

„Cuvintele nu contează. În termeni mai concreți, oamenii care nu aparțin unui grup musulman sunt expulzați prin violență, amenințări și insulte. Sunt expulzați din aceste cartiere și asta este o realitate.”

Spre deosebire de alte țări din Europa de Vest, dezbaterea privind imigrația continuă să crească, sondaj după sondaj arătând că majoritatea populației este împotriva acceptării mai multor imigranți. Un număr de jurnaliști, intelectuali și autori francezi proeminenți au discutat subiectul „Marelui înlocuitor”, despre care susțin că are loc atât în ​​Europa, cât și în Statele Unite și implică migrația în masă care deplasează popoarele europene.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În orașele franceze, multe cartiere foste franceze s-au transformat în totalitate în enclave imigrante majoritare, multe dintre ele asumându-și propria cultură, una care este adesea ostilă atât față de femei, cât și de bărbați.”

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

7 COMENTARII

  1. Cultura Eu a ajuns la performanata de la a fii o valoare universala la una de duzina.
    In loc ca celelate culturi sa se ridice la cea EU am coborat noi la cultura lor apoi vrem intergrare , pace , tractoare nu razboi si alte timpeni.
    Sa ne fie de bine si pofta buna.

  2. Strașnicul ăsta de primare seamănă cu un important nazist din parlamentul britanic antebelic care n-a ajuns fuhrer pentru că poliția nu i-a dat autorizația de miting. Nu că la noi, unii țigani ar fi mai integrați sau mai civilizați ,apropo la comentul viteazului meu antepostator, dar se pare că dreapta mai mult vorbește cu o stângă marxistă născută fără urechi și bun simț.Cât despre filozofiștii francezi, cu excepția unor notabile prezențe, sofismul demonstrației că rahatul este zahăr curat a devenit un campionat în toată regula.Dacă mai pui la socoată complezența călduță a francezului vaccinat de complezență și eufemismele oligofrenilor puterii și a misenrupismului birocrației mlaștinii administrative franțuzești, viitorul Franței se numără, cel mult, în decade.

  3. Pleca singuri cind vad ca valorile lor sint diferite de valorile altora , accetul trebuia pus pe integrare dar nu sa dorit. Pina la urma majoritatea decide daca devin majoritari in anumite cartiere se vor inpune valorile lor cu vorba buna sau altfel nu ai ce face. Gresala a fost ca il loc sa ii integreze au ales sa accepte ca fiecare sa fie cu cultura lui asta , cind pui in acelasi loc 2 culturi diferite neavind un model central care sa le unifice vor ajunge sa se bata intre ele.
    America a reusit cel mai bine au avut un model unificator central (visul american)toti dupa o generatie se considerau americani , europa nu a reusit ca creze un set de valori ptr. diverse culturi sub care sa se omogenizeze. Americani au reusit o integrare cu bune si rele dar a mers , europeni nu au reusit sa ofere un cadru superior sub care diverse culturi sa se uneasca. Americanul e un concept la care diferite culturi sau raliat, europeanu ca concept se pare ca nu reusit a lipsit complet o credinta unificatoare.

  4. Sa iasa la lupta vaccinatii care alergau pe strazi cot la cot cu politia pe cei care se impotriveau dictaturii medico-naziste.Un popor cretin e sortit disparitiei .Istoria e plina de exemple.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...