ACTUALITATEUn pacient infectat cu covid s-a spânzurat în Spitalul Sf. Spiridon din...

Un pacient infectat cu covid s-a spânzurat în Spitalul Sf. Spiridon din Iași unde era internat

Un bărbat în vârstă de 67 de ani infectat cu covid s-a spânzurat cu cearșaful de clanța unei uși la Spitalul Sf. Spiridon, anunță Ziarul de Iași.

Potrivit sursei citate, bărbatul avea 67 de ani, era din Podu Iloaiei și a fost descoperit în noaptea de luni spre marți. Medicii au spus că nu avea alte comorbidități și ținea legătura cu familia lui. Pacientul urma să fie externat.

„În noaptea de 25 spre 26 ianuarie am fost sesizati cu privire la faptul că un bărbat internat la o unitate medicală din municipiul Iași a fost găsit decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au declarat reprezentanții IPJ Iași, pentru Ziarul de Iași.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și fac verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt. Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie, urmând să fie stabilite cauzele decesului.

Nu este primul caz de acest fel înregistrat în rândul pacienților infectați cu covid care aleg să-și pună capăt zilelor. La sfârșitul anului trecut, un bărbat infectat cu covid s-a spânzurat într-un salon al Spitalului Județean din Galați, victima în vârstă de 68 de ani fiind găsită de medicul de garda.

De asemenea, o femeie internată la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița s-a sinucis prin înjunghiere, sâmbătă, în grupul sanitar din salon.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT