miercuri, mai 22, 2024
ACTUALITATEUn medic pneumolog român, vindecat de covid, rupe tăcerea: Sunt convinsă că...

Un medic pneumolog român, vindecat de covid, rupe tăcerea: Sunt convinsă că un astfel de virus nu este creat de natură

Nu a existat moment pe parcursul acestei pandemii în care să nu fi existat suspiciunea că virusul chinezesc sars-cov 2 nu este natural. Suspiciunile nu au fost niciodată confirmate în mod oficial, însă.

Iată însă o mărturie care are darul de a ne pune pe gânduri. Dr. Elena Vlad, medic pneumolog la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, consideră că virusul covid 19 este unul creat artificial, nu natural.

Mărturia ei este cu atât mai importantă cu cât dr.Vlad a fost ea însăși infectată cu noul virus, a cunoscut pe propria piele efectele acestuia.

„Sunt convinsă că un astfel de virus nu este creat de natură. Orice virus care apare într-o zonă a naturii nu are criteriile biologice să supraviețuiască la orice condiții de temperatură de pe planeta asta. Natura nu face astfel de greșeli. Dacă face cumva vreo greșeală și este un virus care se adaptează la condițiile climatice a unei zone, virusul nu supraviețuiește peste tot decât dacă este cumva făcut de o minte sau a scăpat de undeva. Sunt și alți viruși foarte periculoși, cum este Ebola, dar nu s-a împrăștiat peste tot, pentru că are anumite condiții în care trăiește, adică în căldura mare a Africii și nu s-a răspândit peste tot, așa cum este acest virus”, a spus ea la televiziunea Impact TV, din Târgu Jiu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Dr. Elena Vlad a mai spus că există tulpine diferite ale virusului, astfel că fiecare om poate contracta o altă formă a bolii.

„Din experiența de medic și de pacient, diferențele între formele de boală rezultă din diferența tulpinii pe care o ai. Există mai multe tulpini ale acestui virus, unele cu virulență mai mare, iar altele cu virulență mai mică. În primăvară, virulența a fost mai mică decât acum. Virusul care determină acest val doi de infectări în țara noastră mi se pare că este mult mai agresiv“, a mai declarat ea.

Fostul director al institutului Cantacuzino dr. Viorel Alexandrescu a declarat recent că virusul sars cov-2 este natural, dar unul care a bătut toate recordurile.

„Este un virus care a bătut toate recordurile. El se elimină pe cale respiratorie, prin salivă, prin secreție oculară, se transmite prin sânge la donatori, pe cale fecalo-orală, prin spermă. Deci, a bătut toate recordurile. Este un virus care nu-i făcut în laborator! Natura este cel mai performant laborator. Natura poate să creeze monștri! Asta este părerea mea!”, a precizat prof. dr. Viorel Alexandrescu.

Organizația Mondială a Sănătății a susținut că virusul este natural și nu fabricat, aceeași poziție având-o și guvernul Chinei comuniste.

Președintele SUA, Donald Trump a susținut în primăvară, de mai multe ori, că virusul a început într-un laborator din China, dar nu a oferit detalii asupra aserțiunilor sale.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE