luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEUn medic le transmite colegilor săi să NU mai ceară bani de...

Un medic le transmite colegilor săi să NU mai ceară bani de la pacienți: Salariul pentru un medic este suficient! Un om normal, lunar, nu poate să cheltuiască mai mult de atât

Un medic ortoped foarte respectat în provincie, Bogdan Niculescu, face apel la colegii săi să nu mai ia bani de la pacienți, deoarece salariile personalului medical sunt suficiente.

Bogdan Niculescu pune tendința unora de a mai lua bani pe „obicei”.

„Salariul pentru un medic este suficient! Este suficient cât este acum. Nu poți să îți dorești să fie mai mult decât acum, este suficient de mult. Dacă ai venit de 15 – 17 mii de lei, cu gărzi cu tot, cât să poți să vrei mai mult? Un om normal, lunar, nu poate să cheltuiască mai mult de atât. Nu cred că fenomenul ăsta are legătură că sunt bani prea puțini, este o chestie psihică! Probabil, ei sunt obișnuiți așa! Dacă ai luat o viață întreagă, e greu să te mai dezobișnuiești de chestia asta”, a spus Bogdan Niculescu, la o emisiune de la o televiziune locală din Gorj.

Bogdan Niculescu a fost șeful Secției Ortopedie și traumatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu timp de opt ani. Înainte de a ocupa acest post, a profesat în Occident.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

  1. analize cerute aiurea, medicamente oribil de scumpe si fara efect scontat, imundul personaj numit “medic de familie”-treaba e mult mai perversa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate