ACTUALITATEVIDEO | Un manager de spital anunță de pe plajă: Cei care...

VIDEO | Un manager de spital anunță de pe plajă: Cei care vor muri în valul patru de Covid sunt cei care refuză vaccinarea

Dr. Radu Crișan, managerul Spitalului de Pneumologie Iaşi a transmis un avertisment negru, de pe plaja însorită unde se afla, cu privire la victimele tulpinei Delta.

El a spus, de la malul mării, că „Din păcate, iar începem să rămânem fără locuri în spital pentru pacienţii cu Covid”.

„Şi România, dar şi întreaga lume este lovită acum de cel de-al patrulea val cu această nouă tulpină a Sars CoV-2, care este Delta.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Din păcate, iar începem să rămânem fără locuri în spital pentru pacienţii cu Covid”, a spus medicul.

Dr.Crișan a mai declarat că principalele victime ale noii tulpini vor fi nevaccinații.

„Cei care vor muri în valul patru de COVID, cu varianta Delta în România, sunt cei care acum comentează şi refuză vaccinarea, ne fac vânduţi şi spun că sunt hărţuiţi.

O mare parte din cei care vor muri sau vor face forme grave la Terapie intensivă în România sunt cei care acum râd şi emit tot felul de teorii ale conspiraţiei.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media

Sunt cei care protestează, îşi aruncă măştile şi spun că este o plandemie, cum aţi mai auzit această sintagmă. Aceştia sunt cei care vor sfârşi în acest val patru”, a atenţionat, duminică, medicul ieşean Radu Crişan din baldachinul de unde se afla.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

6 COMENTARII

    • Ca sa iti dai seama ca nu e medic….. Um medic adevarat nu ameninta….el vindeca, indiferent cine il solicita! Asta e o parasuta medicala!

  1. Cam suna a amenintare nu a indrumare! Sa iti raspund si eu la fel mai trompeta politica! “Cine sapa groapa altuia cade singur in ea!” Nu cred ca anul viitor vei mai fi printre noi!!!

  2. …individul asta cică manager de spital este de fapt un nemernic de #rezist (ca si judecătorul ala Danilet parca), spalat bine pe creier si prelucrat de propagandă, ca sa lanseze mesaje false si alarmiste de infricosare a populatiei, doar-doar va creste nr. de doritori care sa-si bage in vena otravurile lor din asa-zisele vaccinuri…ar trebui anchetat ptr raspandirea de informatii false… aici zicea bine parintele Calistrat:

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/08/08/video-preotul-calistrat-chifan-s-a-saturat-si-de-plandemie-si-de-guvernanti-si-de-raed-arafat-este-inadmisibil-sa-faci-o-medicina-de-forta-ca-in-vremea-nazismului/

  3. Psihopatii au lust puterea si terorizeaza lumea Sa se supuna. Vor trebui judecati pt terorism facut in vederea lipsirii oamenilor de libertate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...