ACTUALITATEUn lanț de hipermarketuri din Marea Britanie raționalizează mai multe produse, printre...

Un lanț de hipermarketuri din Marea Britanie raționalizează mai multe produse, printre care săpunul și hârtia igienică

Lanțul de magazine britanic Tesco a limitat numărul de articole ce pot fi cumpărate pentru o serie de produse, printre care ouă, orez, săpun și role de toaletă, anunță BBC, scrie Mediafax.

Potrivit sursei citate, decizia a fost luată în contextul în care 3.000 de camioane au rămas blocate după introducerea restricțiilor privind transportul între Marea Britanie și Franța, după apariția unei noi tulpine de coronavirus.

Tesco a asigurat, totuși, că are stocuri suficiente, iar clienții ar trebui să „cumpere așa cum ar face în mod normal”.

Franța și-a închis granița cu Marea Britanie timp de 48 de ore, duminică, pe fondul temerilor legate de noua tulpină de coronavirus. Zeci de alte țări au interzis sosirile din Marea Britanie, inclusiv India, Iran și Canada. România a suspendat, de asemenea, zborurile din și spre Marea Britanie.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...