ACTUALITATEUn lanț de hipermarketuri din Marea Britanie raționalizează mai multe produse, printre...

Un lanț de hipermarketuri din Marea Britanie raționalizează mai multe produse, printre care săpunul și hârtia igienică

Lanțul de magazine britanic Tesco a limitat numărul de articole ce pot fi cumpărate pentru o serie de produse, printre care ouă, orez, săpun și role de toaletă, anunță BBC, scrie Mediafax.

Potrivit sursei citate, decizia a fost luată în contextul în care 3.000 de camioane au rămas blocate după introducerea restricțiilor privind transportul între Marea Britanie și Franța, după apariția unei noi tulpine de coronavirus.

Tesco a asigurat, totuși, că are stocuri suficiente, iar clienții ar trebui să „cumpere așa cum ar face în mod normal”.

Franța și-a închis granița cu Marea Britanie timp de 48 de ore, duminică, pe fondul temerilor legate de noua tulpină de coronavirus. Zeci de alte țări au interzis sosirile din Marea Britanie, inclusiv India, Iran și Canada. România a suspendat, de asemenea, zborurile din și spre Marea Britanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite