ACTUALITATEUn jurnalist american vaccinat spune că există o isterie politică construită împotriva...

Un jurnalist american vaccinat spune că există o isterie politică construită împotriva nevaccinaților, deși pandemia este terminată

Jurnalistul american John Nolte, de la Breitbart News, spune că în acest moment, conform cifrelor oficiale, pandemia este încheiată, dar democrații mențin o isterie legată de pericolul pe care l-ar constitui nevaccinații, pentru că vor să aibă un „om rău” pentru alegerile din 2022.

Nolte, care este el însuși vaccinat, spune că a luat în serios avertismentele autorităților, din cauza sănătății fragile a soției sale. El afirmă că nu mai este nevoie de încă un vaccin, pentru că pandemia este terminată, iar singurul motiv pentru care se marșează pe pericolul „nevaccinaților” îl constituie alegerile din 2022.

„Oricine mi-a citit materialele legate de pandemie în ultimele 18 luni și ceva știe că, din cauza sănătății fragile a soției mele, am luat totul la fel de serios ca oricine. De fapt, în primele zile, ștergeam alimentele și poșta, mă schimbam de haine în garaj etc … Știam că singurul mod în care soția mea se putea îmbolnăvi era dacă o infectam și îmi permiteți să vă spun, asta era un gând care m-a ținut treaz nopțile. Nu aș putea risca sănătatea soției mele pentru a face o declarație politică.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Și nu o fac nici acum. Dar în timp ce scriu acest articol, suntem plecați în cea de-a doua excursie de o lună din această vară. Nu purtăm măști. Nu ne distanțăm social, dar îmbrățișăm membrii de familie vaccinați și nevaccinați deopotrivă.

De ce? Pentru că matematica este matematică. Știința este știință. Faptele sunt fapte. Și nici o cantitate de isterie anti-știință de la CDC, CNNLOL sau Frauda Sa Joe Biden nu poate schimba acest lucru.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media

Și asta este de fapt, o isterie politică fabricată concepută pentru a-i demoniza pe cei nevaccinați care sunt – după calcul – mult mai puțin un risc pentru soția mea decât condusul pe șosele necesar pentru a-i vizita.

Fără Trump la vot, monștrii mincinoși precum Joe Biden, Nancy Pelosi, Jake Tapper și gașca „Never Trump” au nevoie disperată de un „om rău” pentru a ridica participarea la vot printre democrați în 2022, așa că au scos manualul nazist pentru a-i scoate vinovați pe cei nevaccinați în același fel în care Hitler a făcut-o cu evreii.

Ei bine, conform datelor disponibile, cei nevaccinați sunt mai puțin o amenințare pentru mine și familia mea decât cineva aflat la volanul unei mașini și asta înseamnă că pandemia s-a încheiat”, a scris John Nolte pe Breitbart.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT