vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATEUn jurnalist american care scrie pentru The Guardian, Independent sau The Atlantic...

Un jurnalist american care scrie pentru The Guardian, Independent sau The Atlantic lucrează pentru un ONG care caută normalizeze pedofilia și consideră că violatorii de bebeluși sunt stigmatizați

Un jurnalist american foarte cunoscut, autor pentru publicații prestigioase precum The Guardian, Independent, The Atlantic , Foreign Policy sau în colaborare cu televiziunea NBC este directorul de comunicare al „Prostasia Foundation”, organizație care se ocupă cu promovarea și normalizarea pedofiliei. Numele său: Noah Berlatsky.

Prostasia Foundation este un ONG care încearcă să rescrie limbajul care are conotații negative legate de pedofilie. Astfel, pedofilii sunt „persoane atrase de minori” (MAP), așa cum homosexualii au devenit „persoane atrase de persoane de același sex”, pentru a portretiza pedofilia ca încă o orientare sexuală între altele.

Promovarea pedofiliei este atât de evidentă încăt platforma Tumblr a fost nevoită să șteargă paginile acestor MAP-uri și a aliaților lor pe care le găzduia.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De asemenea, organizația susține că pedofilia este stigmatizată din cauza „teoriilor conspirațiilor de dreapta alternativă” și a „conservatorilor sexuali”. Prostasia consieră că stigmatizarea pedofililor „este o armă care subminează progresul mișcării LGBT, a mișcării anti-fasciste și a altor inamici politici” ai conservatorilor.

Conform acestei organizații, ea nu luptă împotriva copiilor, ci pentru a-i proteja de abuzuri sexuale!

Prostasia afirmă, fără a prezenta vreo dovadă, că majoritatea abuzurilor împotriva copiilor nu sunt realizate de pedofili, ci de persoane normale, atrase de adulți.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Noah Berlatsky a intrat în atenția publică după ce a publicat o serie de mesaje pe Twitter care i-au revoltat pe internauți. Astfel, într-unul dintre acestea, spune că „pedofilii sunt un grup stigmatizat. Anumiți oameni sunt desemnați ca devianți, oamenii îi urăsc”.

Într-o altă postare, el afirmă că registrele care țin evidența predatorilor sexuali sunt „rasiste, precum este și întreg sistemul judiciar”.

Altă dată, Berlatsky a comparat copiii și femeile obligate să se prostitueze cu clienții de la rețeaua de magazine Wallmart.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Jurnalistul american mai consideră, în mod puțin surprinzător, că „părinții sunt tirani” și reprezintă „o clasă opresoare, precum bogații și albii”. Autorul de la The Guardian spune că în relația părinte/copil „abuzurile sunt endemice”.

În 2016, Berlatsky a scris un articol în care a numit copiii obligați să se prostitueze drept „lucrători sexuali minori”, care sunt amenințați de…poliție.

Dezvăluirile privind afilierea lui Berlatsky nu a stârnit un val de desolidarizări cu acesta, cu o excepție. O altă contribuitoare la The Atlantic, Elizabeth Bruening, a scos la iveală detalii și mai oribile privind organizația respectivă.

Astfel, ea a publicat o captură foto cu o postare a unei editoare de la Prostasia Foundation, în care simpatizează nu doar cu pedofilii, dar și cu violatorii de bebeluși, neofililor.

„Crăciun Fericit tuturor, inclusiv neofililor, pedofililor, hebefililor și ephebofililor care trebuie să suporte stigmatizarea în fiecare zi a aanului”, a scris Sheila van den Heuvel-Collins de la Prostasia.

În ciuda acestor detalii înfiorătoare, nu numai că Berlatsky nu a fost „anulat”, așa cum se întâmplă cu cei găsiți vinovați de incorectitudine politică pentru glume făcute în copilărie, dar a fost și apărat. În defensiva jurnalistului a sărit profesorul de filozofie Jason Stanley, de la celebra universitate Yale.

Acesta a scris că atacurile împotriva lui Berlatsky au fost „antisemitism nazist”. Între timp, Stanley a șters mesajul, dar a fost salvat de internauți.

Din păcate, acestea nu sunt evenimente izolate. În iunie, în Washington Post – probabil cel mai important ziar american – a apărut un editorial al unei femei care susține că perversitățile din paradele LGBT trebuie să rămână vizibile „de dragul copiilor”.

La începutul acestei luni, fotograful Jan van Breda a câștigat 2.500 de euro pentru că a surprins „cea mai estetică, semnificativă și simbolică” imagine la Amsterdam: un copil, cu vârsta de maxim 5-6 ani, care se joacă în mijlocul unui grup de bărbați îmbrăcați în costume sexuale din latex.

New York Times a salutat copii care se travestesc, dansează lasciv pentru a primii bani de la bărbați.

În 2018, regizorul american James Gunn a fost prezent la o petrecere cu teme pedofile, scria presa americană. Gunn a fost surprins și postând nenumărate „glume” despre violarea copiilor pe contul să de Twitter.

În consecință, compania Disney – cunoscută pentru filme pentru copii – l-a concediat pe Gunn. În urma protestelor multor vedete de la Hollywood, dar și a unor ziariști, acesta a fost reangajat un an mai târziu.

În 2016, televiziunea de stat din Canada a finanțat și difuzat un documentar care-și propunea să „exploreze cele mai importante fapte și preconcepții despre pedofilie”.

În 2013, asociația pentru promovarea homosexualității, Accept, a invitat la București un cunoscut promotor al pedofiliei. După protestele societății civile, conferința profesorului Gert Hekma de la Universitatea București a fost anulată.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Orice intervenție împotriva acestor oameni va fi ascunsă și nu se va da curs creării unui curent public potrivnic pentru că oamenii aceștia și cei pe care îi reprezintă sunt avangarda noului comunism ce va cuprinde întreaga lume!

  2. Revoluția comunistă continuă neabătut prin intermediul deformării sexualității! Nu întâmplător, cadrele de nădejde ale revolutiei provin din rândul poporului evreu!

  3. Berlatsky viitorul ministru al învățământului în viitorul guvern 100% USR+ cu Dacian Cioloș prim ministru și Dan Barna președinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE