miercuri, octombrie 4, 2023
ACTUALITATEUn influent activist al intrării Austriei în NATO a scris că România...

Un influent activist al intrării Austriei în NATO a scris că România trebuie să recunoască independența Kosovo pentru a intra în Schengen

Gunther Fehlinger, un activist pentru intrarea Austriei în NATO, a scris pe Twitter că pentru a intra în Schengen, România trebuie să recunoască independența auto-proclamată a Kosovo față de Serbia.

Gunther Fehlinger este un om de afaceri, dar mai important, este membru al unui comitet pluripartinic care militează pentru integrarea Austriei în NATO.

România recunoaște Kosovo și Austria va retrage veto-ul împotriva intrării voastre în Schengen”, a scris el, pe Twitter, etichetându-l pe președintele Klaus Iohannis.

Reamintim că Austria s-a opus, prin veto, intrării României în spațiul Schengen. Kosovo și-a declarat, unilateral, independența față de Serbia acum 15 ani. Actul nu este recunoscut de jumătate dintre țările membre ONU, printre care și România.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. Anschluss, cunoscută și ca Anschluss Österreichs, a fost anexarea Austriei de către Germania Nazistă, prin care s-a format „Germania Mare”. Evenimentul, petrecut la 12 martie 1938, a însemnat culminarea unei dorințe de veacuri, aceea de a reuni… Wikipedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate