ACTUALITATEUn grup de parlamentari AUR, în frunte cu George Simion, așteaptă în...

Un grup de parlamentari AUR, în frunte cu George Simion, așteaptă în fața Guvernului pentru a-i cere premierului Ciucă să lase românii din diaspora să intre în țară

Un grup de parlamentari AUR, în frunte cu deputatul George Simion, așteaptă în fața Guvernului pentru a fi primit de către premierul Nicolae Ciucă.

Aceștia au venit pentru a cere Guvernului să nu mai carantineze românii care vin în țară și care prezintă un test PCR negativ.

George Simion a spus, într-un live de la fața locului, că oamenii sunt ținuți cu orele în vamă, în condițiile în care sunt sănătoși. Co-președintele AUR consideră că adevăratul șef al Guvernului este Raed Arafat.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reamintim că noile restricții decise de Guvernul Ciucă impun românilor care vin din străinătate să se carantineze, chiar dacă au un test negativ PCR. Singurele excepții se aplică persoanelor nevaccinate.

Conform Digi24, oamenii așteaptă 6 ore la vamă pentru a intra în țară.

„Am venit cu parlamentari AUR, e bătaie de joc ce se întâmplă.

Oameni care vin cu teste PCR negative sunt carantinați. Oamenii aceștia sunt sănătoși, e o bătaie de joc.

Am venit cu niște soluții, care pot fi implementate.

Așteptăm să ne primească, vocea românilor care sunt carantinați trebuie să fie ascultată.

Raed Arafat, adevăratul conducător al Guvernului.

Acest certificat verde ar bloca statul român, pentru că majoritatea funcționarilor publici nu sunt vaccinați. Vom cere să fie respins, mâine, în plenul Camerei Deputaților, PLX 545, care este pe ordinea de zi.

Ei știu că acest certificat verde încalcă Constituția, dar nu le pasă. Au murit foarte mulți oameni din cauza lui Arafat și a celor care au administrat sistemul medical românesc”, a spus George Simion.

Marți, 21 decembrie, este programat un protest împotriva certificatului verde la locul de muncă în fața Camerei Deputaților.

Conform ordinii de zi, marți 21 decembrie, în Camera Deputaților este programată votarea asupra proiectului de lege 545, inițiat de Florin Cîțu și Raluca Turcan.

Proiectul a fost respins deja de Senat.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate