miercuri, mai 22, 2024
ACTUALITATEUn grup de medici din România cere autorităților în 11 puncte revenirea...

Un grup de medici din România cere autorităților în 11 puncte revenirea la normalitate și „încetarea stării de teroare” pentru „o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare gripei sezoniere”

Un grup de medici români lansează o scrisoare deschisă autorităților statului prin care aduc în discuție 11 puncte argumentate ce subliniază importanța libertății și cer vehement revenirea la normalitate prin încetarea abuzurilor, manipulărilor, terorizării populației și implicit a cadrelor medicale, informează un comunicat de presă trimis pe adresa R3media.

COMUNICAT DE PRESĂ

Medicii români nu mai tolerează aberațiile Guvernului!
Încetați starea de teroare!

Noi, semnatarii acestui document, solicităm Președintelui Iohannis, parlamentarilor și guvernanților încetarea politicii de perpetuare a stării în care se află România de un an încoace și revenirea la starea de normalitate.

În ultimele 12 luni, din postura de giranți politici, ați inițiat, tolerat și încurajat o strategie greșită, care este împotriva românilor. Ați încălcat Constituția României, legile și convențiile internaționale privind drepturile pacienților (Convenția de la Oviedo) pentru o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare cu ale unei gripe sezoniere.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Noi, medicii cu știință de carte și conștiință, uniți în convingeri și adevăr, vă atragem atenția că măsurile pe care le-ați luat sunt fie absurde, fie ineficiente, fie fără logică din punct de vedere științific. În acest sens, vă solicităm ca, de îndată, să:

1. Încetați cu obligativitatea purtării măștilor, mai cu seamă în aer liber. Măștile sunt dispozitive medicale și, dacă nu sunt utilizate corect, nu folosesc la nimic! Ba, mai mult, după o perioadă scurtă de purtare într-un spațiu nesteril, acestea devin focare de infecție, întrucât se umezesc, iar germenii găsesc în ele un mediu de cultură perfect. Despre cele neconforme (peste 90%) nici nu mai vorbim. Încetați să ne obligați copiii să poarte măști la școală! Este nociv, este inuman, este degradant, este fără rost!

2. Încetați cu monitorizarea temperaturii la intrarea în magazine sau în alte instituții! Determinarea temperaturii și triajul epidemiologic pe care îl fac „medicii-agenți de pază” este un act medical care ar trebui să fie efectuat (conform legislației românești, dar și mondiale, în materie) numai de personal calificat. Monitorizarea temperaturii corpului nu este doar ilegală, efectuată în condiții improprii și cu instrumente neadecvate, ci și total ineficientă, întrucât febra nu este un simptom specific numai infecției cu SARS-Cov-2.

3. Încetați cu interdicțiile de circulație! Interzicerea circulației cetățenilor în anumite intervale de timp nu are nicio logică din punct de vedere epidemiologic. Prin măsurile restrictive, ați decredibilizat Poliția și Jandarmeria. I-ați transformat în infractori, impunându-le să aplice niște acte administrative care încalcă flagrant Constituția și legile țării!

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

4. Încetați cu promovarea vaccinurilor anti-Covid. Legislațiile românească, dar și cea europeană, interzic reclama la medicamente. Vaccinarea este un act medical. Niciun act medical nu poate fi făcut sub constrângere sau presiune. Serurile utilizate în acest moment în România sunt de fapt terapii genice experimentale, aflate în fază de testare până în 2023, iar administrarea lor în condițiile în care populația nu este informată corect și complet, reprezintă un malpraxis grosolan, o crimă cu premeditare la adresa românilor.

5. Nu mai obstrucționați medicii să-și trateze pacienții cu scheme de tratament pe care le consideră ei ca fiind cele mai potrivite pentru aceștia. Medicina este o profesiune liberală, iar medicii au întreaga libertate de a alege ce medicamente cred ei de cuviință pentru a-și vindeca pacienții. Nu mai impuneți protocoale terapeutice anti-Covid „oficiale”, în care tronează medicamente experimentale (unele dovedite ca ineficiente sau chiar toxice), transformând astfel populația României într-o colonie de cobai.

6. Încetați cu discreditarea și compromiterea corpului medical, a actului medical, a spitalelor. Orice voce din lumea medicală care îndrăznește să rostească public altă opinie decât cea oficială este discreditată în cel mai grosolan mod posibil. Reglementările Codului Deontologic al Medicilor care interzic unui medic dreptul la libera exprimare sunt anticonstituționale.

7. Încetați cu manipularea statisticilor medicale și cu obligarea medicilor să falsifice certificatele de deces. Oameni care au murit de patologii diverse au fost declarați morți de Covid. Mai mult decât atât, ați închis spitalele, interzicând accesul românilor la serviciile medicale. Bolnavi cu patologii cronice au decedat pentru că nu a mai avut cine să îi trateze sau opereze, în timp ce secții întregi, spitale întregi chiar, stăteau goale.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

8. Opriți strategia greșită de comunicare (posibil programatică), prin anunțuri zilnice apocaliptice, care conduce la depresii grave în populația și așa îngrozită de problemele financiare rezultate din năruirea activității economice în toate domeniile! De peste un an, se anunță zilnic doar numărul (neverificabil) de nou-infectați, numărul de cazuri grave din ATI (neverificabile) și numărul de decese (care includ decesele la pacienți fără simptome de Covid), dar nimic despre cei vindecați. Din acest motiv, starea de spirit a românilor se agravează constant. Niciun cuvânt de încurajare, de încredere într-un viitor bun, dimpotrivă. Iar un lucru binecunoscut în medicină este acela că scăderea moralului și stresul induc deprecierea importantă a imunității organismului.

9. Stopați campania de denigrare a medicilor (în special a celor din ATI) și a activității spitalicești, deoarece aceasta conduce la scăderea încrederii populației în sistemul de sănătate și la neprezentarea sau la prezentarea tardivă a pacienților la medic, având drept consecință înmulțirea numărului de cazuri grave, cu amplificarea costurilor de tratament, dar și la înmulțirea numărului de decese!

10. Stopați distrugerea economiei României! V-ați exercitat discreționar puterea asupra cetățenilor și a firmelor românești împingându-le către faliment. Dumneavoastră nu înțelegeți medicina, aveți sfătuitori necalificați sau rău intenționați. Vă rugăm, lăsați medicii să facă medicină, că asta e profesia lor, și sprijiniți-i!

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

11. Nu mai terorizați populația, nu mai induceți psihoze, nu mai manipulați datele statistice! Încetați cu stările de urgență/ alertă motivate prin așa-zisa „pandemie”! Ea nu există, mai cu seamă atât timp cât nu a fost declarată printr-un act oficial!

Semnatarii acestui document sunt doar câteva cadre medicale dintre zecile de mii care activează în România. Orice medic sau farmacist român care dorește să fie cosemnatar al acestui comunicat, după publicare, este binevenit să ni se alăture.

Damian Baciu, medic primar pediatru, specialist în vaccinologie
Ioan Cordoș, medic primar de chirurgie toracică
Adina Alberts, medic primar de chirurgie plastică
Răzvan Constantinescu, medic primar interne și gastroenterologie
Camelia Smicală, medic specialist medicină de urgență
Aurel Băcean, medic primar neurochirurg
Monica Pop, medic primar oftalmolog
Adrian Cacovean, medic primar de chirurgie cardiovasculară
Iulian Șerban, medic primar chirurg
Mihaela Baciu, medic primar pediatru
Dan-Decebal Gavrilescu, medic primar medicină de familie
Lavinia Ispas, farmacist
Iulia Florică, farmacist
Dragos Dinulescu, medic dentist
Mircea Pușcașu, medic dentist
Ștefan Vasile Ștefănescu, medic dentist
Cristina Metea, medic dentist
Iulia Popescu, medic dentist
Viorel Negulescu, medic dentist
Daniela Dumitrescu, medic dentist
Laurențiu Gheorghe, medic dentist
Galina David, medic dentist
Alina Gabriela Iordache, medic dentist
Mihaela Domuță, medic dentist
Constanța Hudema, medic dentist
Brândușa Câmpean, medic dentist
Mădălina Ruxanda, medic dentist

Lista rămâne deschisă.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

10 COMENTARII

 1. Doar 2-3 puncte mi se par competente. Sunt antirestrictii, dar aberațiile sunt aberații, chiar daca vin de la doctori.

 2. Toti cei vinovati trebuie sa fie judecati si condamnati pentru crime impotriva umanitatii,in frunte cu johanis si membrii guvernelor orban mandolina si citu mitu. Asteptam ca asa numita justitie sa isi faca datoria. Daca nu ,inseamna ca sunt complici.

 3. Unii – cu șorțulețe – au semnat și chiar încurajat viclean memoriul, ca mai apoi să se dezica, afirmând că nici n-au auzit de respectivul text – totul pentru a-l putea duce mai târziu în iluzoriu. Alții au semnat sincer, iar acum se delimitează din frică. Ceilalți rămân pe baricade… Dar pentru delimitarea trădătorilor sau fricosilor, suferă mult ca imagine – nu doar ei personal, ci întreaga actiune (justă și lăudabilă). Dumnezeu să-l apere și să-i binecuvinteze!

 4. În România sunt aproape 60.000 de medici.
  Dintre aceștia, vreo 20 de medici, dintre care 14 dentiști, au ieșit cu o declarație prin care numesc COVID-ul „o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare gripei sezoniere” și cer renunțare ala măști.
  Statistic vorbind, în România, ponderea pacienților cu tulburări mintale și de comportament a fost de 2445 cazuri la 100.000 de locuitori (https://insp.gov.ro/…/Analiza-situatie-campanie…).
  Asta înseamnă că, dintre cei 60.000 de medici, vreo 1.467 e foarte posibil să aibă pulburări psihice și de comportament. Probabil numărul real e mai mic, pentru că mă gândesc că în spitale ar fi totuși depistați ușor.
  Într-o țară cu analfabetism funcțional de 40% și cu un sistem corupt, cu universități care scot absolvenți pe bandă rulantă, statistic e imposibil să nu ai impostori și printre cadrele medicale.
  Câți or fi încă nu știm, dar bănuiesc că e imposibil să nu fie măcar 1%. Ori, 1% din 60.000 înseamnă 600.
  Statistic, în România, n-ai cum să nu ai măcar câteva sute de medici incompetenți și incapabili să-și înțlegeagă meseria.
  Ori, când din 60.000 de medici, 20 și ceva (adică o fracțiune de sub 0,0005, adică sub 0,05%) au o anumită opinie, contrară majorității, statistica îți sugerează că ei, minoritatea, sunt cei care cel mai probabil se înșeală.
  Iar, când dintre aceștia, doar 1 e specialist în boli infecțioase, iar majoritatea lor sunt dentiști, dacă ajungi să-i iei în serios, probabil n-ai înțeles nimic din matematica de până în clasa a VIII-a!

  • S-ar putea putea spune si ca e de asteptat ca doar un numar foarte mic de medici din Romania sa aiba un coeficient de inteligenta suficient de ridicat ca sa emita vreodata o opinie superioara si separata fata de opinia marii majoritati a medicilor romani cu un nivel de inteligenta medie – masificarea invatamantului superior romanesc face ca distributia nivelului de inteligenta in categoriile profesionale din Romania sa reflecte in mare parte distributia din populatia generala. Daca mai adaugam la aceasta caracteristica a inteligentei superioare si pe cea a moralitatii si integritatii profesionale, grupul respectiv se subtiaza rau de tot. Dar povestea cu punerea geniilor si spiritelor curajoase la stalpul infamiei de catre controlorii maselor de mediocri e veche de cand lumea, asa ca nu ar trebui sa fie o surpriza pentru nimeni.

 5. A fost instaurat un regim dictatorial și profund anticonstituțional, de niște indivizi lipsiți de profesionalism și orice expertiza. Acum se vede adevarata fata a “guvernului meu”, a “parlamentului meu” și a “puterii mele” discreționare. Pe de alta parte, fiecare individ are propria boala și ca atare trebuie vindecat exclusiv prin tratamente individualizate, nu prin scheme impuse, dictate de interese financiare!

 6. Opriți mafia si hoția, corupția şi stragegiile parlamentale…terminati cu impunerile cu protocoalele in spitale sa omoare oamenii u tratamente ce le.ati impus voi mafiotilor sa le administreze bolnavilor de faceti experimente si cu buna intentie omorati oamenio din spitale…majoritatea oameniilor bolnavi le e frica sa mearga la spital de frica sa nui omorati ati devenit criminali in loc de salvatori…ganditi.va ca pt toti exista un D-zeu si veti plati in chinuri si suferinte…toate vi se vor intoace voua si familiilor voastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE