vineri, aprilie 12, 2024
ACTUALITATE„Un ghiozdan pentru fiecare”. Toţi copiii dintr-un cătun din judeţul Iaşi au...

„Un ghiozdan pentru fiecare”. Toţi copiii dintr-un cătun din judeţul Iaşi au plecat cu daruri de la biserică

Duminică, 3 septembrie, în satul Pietris din comuna Dolhești, judeţul Iaşi, a avut loc activitatea „Un ghiozdan pentru fiecare”. 85 de elevi din comunitate au primit ghiozdane echipate cu tot ceea ce este necesar pentru începerea noului an școlar.

Pe lângă rechizite, copiii au primit şi dulciuri, iar la finalul activităţii toți cei prezenți au participat în casa de prăznuire a bisericii din sat la o agapă frăţească. Alţi copii din cele doar 184 de familii câte numără satul Pietriş au primit îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării.

Activitatea a fost posibilă datorită doamnelor Alexandra Grapă și Elena Popa din Iași, care desfăşoară astfel de iniţiative caritabile prin diferite sate din judetul Iași. Ele au fost susţinute financiar de Codrin Lupu din Iași și de Mirel Tăbăcaru din comuna Dolhești, întreaga cheltuială depăşind suma de 25.000 de lei.

Preotul paroh Petrea Mihail din satul Pietriş a mulțumit tuturor celor care s-au implicat și au făcut posibilă această activitate atât de binevenită elevilor din comunitatea satului Pietriş, rugând pe bunul Dumnezeu să răsplătească fiecăruia după osteneală.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE