joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEUn german și-a ucis cele trei fiice și soția, de teama că...

Un german și-a ucis cele trei fiice și soția, de teama că statul i-ar putea lua copiii, pentru că nevasta și-a falsificat certificatul verde

Un german în vârstă de 40 de ani, David R., și-a ucis soția Linda și cele trei fiice ale lor Leni (10 ani), Janni (8 ani) și Rubi (3 ani) în casa lor din statul federal Brandenburg al Germaniei.

Bărbatul, care s-a împușcat după ce și-a ucis întreaga familie în Königs Wusterhausen, a mărturisit crima într-un bilet care a fost găsit de anchetatori. El și-a exprimat temerile că statul i-ar fi luat copiii după ce se descoperise că a soția își falsificase certificatul COVID-19.

Documentul falsificat a fost descoperit de Universitatea Tehnică (TU) din Berlin, unde Linda era angajată. Temându-se de o posibilă condamnare și de pierderea copiilor săi, a recurs la uciderea familiei sale și la luarea propriei vieți.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Într-o scrisoare de adio, el a scris că universitatea a vrut să investigheze cazul documentului fals cu cea mai mare severitate”, potrivit procurorului.

Cu toate acestea, soției ucise i s-a cerut doar un comentariu scris despre speța în cauză. După cum a afirmat procurorul, în scrisoarea pe care a transmis-o universității, soția nu era deloc îngrijorată de eventualele repercursiuni.

Bărbatul și-a ucis soția și copiii cu o armă dobândită ilegal. Copiii au fost uciși unul câte unul, fiecare în camera lui.

Crima-sinucidere are loc într-un moment în care Germania a implementat restricții stricte asupra celor care nu sunt vaccinați, restricționându-le libertățile din viața publică. Într-un articol de opinie, ziarul german Junge Freiheit cere ca tragedia să servească drept moment pentru ca Germania să ia o pauză și să ia în considerare escaladarea dramatică și controversată a măsurilor luate împotriva celor nevaccinați și modul în care îi poate afecta pe cei instabili emoțional. Obligația de a prezenta un certificat de vaccinare se va aplica angajaților germani din ianuarie 2022, scrie Remix News.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE