luni, februarie 6, 2023
ACTUALITATEUn german și-a ucis cele trei fiice și soția, de teama că...

Un german și-a ucis cele trei fiice și soția, de teama că statul i-ar putea lua copiii, pentru că nevasta și-a falsificat certificatul verde

Un german în vârstă de 40 de ani, David R., și-a ucis soția Linda și cele trei fiice ale lor Leni (10 ani), Janni (8 ani) și Rubi (3 ani) în casa lor din statul federal Brandenburg al Germaniei.

Bărbatul, care s-a împușcat după ce și-a ucis întreaga familie în Königs Wusterhausen, a mărturisit crima într-un bilet care a fost găsit de anchetatori. El și-a exprimat temerile că statul i-ar fi luat copiii după ce se descoperise că a soția își falsificase certificatul COVID-19.

Documentul falsificat a fost descoperit de Universitatea Tehnică (TU) din Berlin, unde Linda era angajată. Temându-se de o posibilă condamnare și de pierderea copiilor săi, a recurs la uciderea familiei sale și la luarea propriei vieți.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Într-o scrisoare de adio, el a scris că universitatea a vrut să investigheze cazul documentului fals cu cea mai mare severitate”, potrivit procurorului.

Cu toate acestea, soției ucise i s-a cerut doar un comentariu scris despre speța în cauză. După cum a afirmat procurorul, în scrisoarea pe care a transmis-o universității, soția nu era deloc îngrijorată de eventualele repercursiuni.

Bărbatul și-a ucis soția și copiii cu o armă dobândită ilegal. Copiii au fost uciși unul câte unul, fiecare în camera lui.

Crima-sinucidere are loc într-un moment în care Germania a implementat restricții stricte asupra celor care nu sunt vaccinați, restricționându-le libertățile din viața publică. Într-un articol de opinie, ziarul german Junge Freiheit cere ca tragedia să servească drept moment pentru ca Germania să ia o pauză și să ia în considerare escaladarea dramatică și controversată a măsurilor luate împotriva celor nevaccinați și modul în care îi poate afecta pe cei instabili emoțional. Obligația de a prezenta un certificat de vaccinare se va aplica angajaților germani din ianuarie 2022, scrie Remix News.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate