sâmbătă, mai 18, 2024
ACTUALITATEUn fost colaborator al lui Traian Băsescu spune că acesta scotea banii...

Un fost colaborator al lui Traian Băsescu spune că acesta scotea banii din țară cu valizele: Lumea dacă află cam câți bani are omul acesta, se va șoca

Traian Băsescu, în calitate de președinte al României în exercițiu, transporta valize cu bani cu un avion privat în anumite locuri secrete. Este dezvăluirea făcută de Radu Cristescu, fost vicepreședinte PMP, colaborator apropiat al fostului președinte.

„În afară de faptul că Băsescu a fost dovedit turnător, poate nu va dura mult și va fi dovedit – și o spun cu toată răspunderea – unul dintre cei mai corupți oameni politici pe care i-a avut România, dar și unul, după părerea mea, deștept în a-și ascunde urmele. Pentru că ați văzut că foarte greu poți spune despre el că a făcut ceva.

El a avut un stil foarte ciudat de a face dosare tuturor celor care au interacționat cu el sau cu familia lui, orice mică afacere. Un exemplu este primarul de la Craiova, Solomon, pe care l-a arestat pur și simplu, doar că Solomon fiind un băiat simpatic a spus undeva cum a ajutat-o pe fata lui Traian Băsescu. A fost arestat. Nu este singurul. Monica Iacob-Ridzi, primarul Mircea Gutău.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău cartea „Ghidul incorect politic despre anii ’60” de J. Leaf și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Acum, mai era o latură a lui: gelozia idioată a lui și cum l-a executat pe primarul Cherecheș de la Baia Mare. Era gelos pe oricine se apropia de Elena. Într-adevăr, el și-a scos foarte mulți bani din țară, cu două avioane private, înmatriculate în Austria, pentru că am înțeles că aceste avioane au un regim special oriunde în lume, dar nu erau valize, erau cutii de carton, de xerox, cu bancnote de 50 de euro. Nu a plecat o dată, a plecat de 30 de ori,de mai multe ori, în 10 ani de mandat.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media

Ceea ce trebuie să ma știți este că omul a avut mai multe vacanțe decât Iohannis, doar că era deștept. Pleca cu avionul de pe Băneasa, nu știa nimeni, pleca cu escortă puțină”. a povestit Radu Cristescu, într-un interviu acordat în exclusivitate lui Mihai Gâdea, la “Sinteza Zilei”.

Întrebat dacă banii proveneau din șpăgi, Radu Cristescu a răspuns:

„Numai din șpăgi, vă dați seama. O parte din șpăgi erau de la Patriciu. Patriciu și-a plătit libertatea, să știți cu foarte mulți bani, la două zile după ce a fost eliberat pe un viciu de procedură. Poate faceți rost de declarația lui Cășuneanu de la Parchetul General – dosarul există. Cășuneanu povestește cât i-a dat, cum i-a dat.

La Patriciu suma era de ordinul milioanelor Peste 100 de milioane. Nu vreau să zic o sumă mare că amețește lumea. Lumea dacă află cam câți bani are omul acesta, se va șoca. Pentru că a putut să mascheze aceste lucruri. Ce este revoltător e că el spus că vrea să reformeze clasa politică, el a spus că luptă împotriva corupției”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

 1. Cu banii furați de bashinescu și transferați în băncile din străinătate aceasta familie de criminali va supraviețui generații de acum încolo.va mai aduceți aminte de fratisu cu,,mormanul”de euroi, păi eu sunt oamenii în care am avut încredere că vor binele României.noi nu vom lăsa copiilor,nepoților,strănepoților decât i sărăcie perpetuă din cauza acestor hoți ordinari pe care justiția românească se face că nu îi vede.

 2. ” Radu Cristescu, fost vicepreședinte PMP, colaborator apropiat al fostului președinte.”- asta spune tot despre credibilitatea lui.

 3. D-le Ursan,

  Vreți să credem că există o singură țară a lumii bune ale cărei servicii nu știau „în timp real” ?

  Să vă dau eu subiect de scris: năucitoarea lume liberă afirmă că secretarul de stat al lui RNixon ar fi spus (pe-atunci!) că (citat aproximativ) „inamicii noștri au viață grea, dar prietenilor le este fatal”. Eu nu mă pot obișnui cu câte poate scrie o presă liberă … și nimic.

  Ori le înflorește Stânga americană ?

  Mulțumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE