News ȘTIRI Un editorialist al New York Times și The Guardian a scris că...

Un editorialist al New York Times și The Guardian a scris că uciderea de către bolșevici a copiilor ultimului țar al Rusiei a fost justificată

Bhaskar Sunkara, fondatorul revistei de stânga americane „Jacobin”, a scris pe contul său de Twitter că „uciderea micuților copii Romanov a fost justificată”, scrie The American Conservative.

Revista „Jacobin” a fost descrisă ca fiind „principala voce intelectuală a stângii americane” de către influentul site american Vox.com, iar Sunkara, fondatorul revistei, este actualmente editorialist pentru The Guardian și New York Times. 

„Chestiunea nu este ceea ce credem noi despre cerințele justiției. Cred că uciderea micuților copii Romanov a fost justificată. Dar nu este surprinzător de ce aceste vederi sunt controversate având în vedere cadrele morale și etice ale majorității”, a scris Sunkara pe Twitter.

Între timp, acesta a șters postarea, dar nu s-a dezis de cele scrise. În 1918, odată cu Țarul Nicolae și Țarina Alexandra a Rusiei, au fost uciși și cei cinci copii ai lor: Olga (22 de ani), Tatiana (21 de ani), Maria (19 ani), Anastasia (17 ani) și Alexei (13 ani).

Cei cinci au fost omorâți în mod bestial de către revoluționarul bolșevic Iacov Iurovski. Dacă Olga, Tatiana și Maria au murit imediat după primele focuri, micuțul Alexei a fost călcat pe cap după ce a fost împușcat de către Iurovski, după care i-a mai tras două glonțe într-o ureche.

Anastasia a supraviețuit primelor rafale și a leșinat. După ce și-a revenit și a început să țipe, prințesa Anastasia a fost ucisă cu baionetele de către cei 9 membri ai echipei de ucigași comuniști.

Ulterior, Iurovski a mai înjunghiat cu baioneta fiecare cadavru. Trupurile neînsuflețite au fost batjocorite și au fost îngropate într-o groapă comună, peste care s-a turnat acid sulfuric, pentru a nu fi recunoscute.

După 1990, trupurile familiei imperiale au fost dezgropate și identificate cu ajutorul tehnologiei ADN și reînhumate într-o ceremonie solemnă.

Țarul Nicolae al II-lea a fost canonizat de către Biserica Ortodoxă a Rusiei.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate