ACTUALITATEUn consilier al lui Donald Trump aruncă bomba: Fostul președinte se gândește...

Un consilier al lui Donald Trump aruncă bomba: Fostul președinte se gândește să-și lanseze propria rețea socială, pentru a face concurență Big Tech

Jason Miller, consilier senior al fostului președinte Donald Trump, a dezvăluit sâmbătă că fostul președinte are în vedere lansarea propriei platforme de socializare într-un viitor nu prea îndepărtat.

Știrea, care vine după ce Trump a fost interzis definitiv de pe Twitter și pe termen nelimitat de pe Facebook, a fost făcută publică în timpul apariției lui Miller pe Breitbart News sâmbătă pe canalul Patriot SiriusXM 125.

„M-aș aștepta să-l vedem pe președinte reapărând pe rețelele de socializare”, a spus Miller când a fost întrebat ce intenționează Trump să facă în continuare. „Fie că este vorba de a se alătura unei platforme existente sau de a crea noua sa platformă, există o serie de opțiuni diferite și o serie de întâlniri diferite pe care le-au avut pe acest front. Nimic nu este iminent în acest sens. ”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

Întrebat despre cum ar arăta o rețea socială Trump, Miller a fost circumspect, dar a spus că fostul președinte are în vedere atât aderarea la noi platforme existente, fie lansarea propriului concurent către giganții tehnologici din Silicon Valley.

„Toate opțiunile sunt pe masă”, a spus Miller. „Se discută o serie de lucruri. Fiți pe fază pentru că știți că va reveni pe rețelele de socializare. Încercăm să ne dăm seama cam ce cale ar fi cea mai bună. ”

Începând cu jumătatea lunii ianuarie înainte de învestirea președintelui democrat Joe Biden, directorul operațional (COO) al Facebook, Sheryl Sandberg, a declarat pentru NBC News că rețeaua socială „nu are planuri” de a ridica interdicția nedeterminată a lui Trump în curând.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Între timp, Twitter și-a făcut permanentă interzicerea contului fostului președinte. „Nu sărbătoresc și nu mă simt mândru că trebuie să interzicem pe @realDonaldTrump de pe Twitter”, a scris Jack Dorsey, CEO al Twitter, într-un subiect care explică mișcarea companiei sale, adăugând: „Cred că aceasta a fost decizia corectă pentru Twitter”.

După interdicția pusă de Twitter în ianuarie,  Trump a mai dat de înțeles că își va construi o alternativă proprie la rețelele sociale ale Big Tech.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...