ACTUALITATE Un consilier al lui Donald Trump aruncă bomba: Fostul președinte se gândește...

Un consilier al lui Donald Trump aruncă bomba: Fostul președinte se gândește să-și lanseze propria rețea socială, pentru a face concurență Big Tech

Jason Miller, consilier senior al fostului președinte Donald Trump, a dezvăluit sâmbătă că fostul președinte are în vedere lansarea propriei platforme de socializare într-un viitor nu prea îndepărtat.

Știrea, care vine după ce Trump a fost interzis definitiv de pe Twitter și pe termen nelimitat de pe Facebook, a fost făcută publică în timpul apariției lui Miller pe Breitbart News sâmbătă pe canalul Patriot SiriusXM 125.

„M-aș aștepta să-l vedem pe președinte reapărând pe rețelele de socializare”, a spus Miller când a fost întrebat ce intenționează Trump să facă în continuare. „Fie că este vorba de a se alătura unei platforme existente sau de a crea noua sa platformă, există o serie de opțiuni diferite și o serie de întâlniri diferite pe care le-au avut pe acest front. Nimic nu este iminent în acest sens. ”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

Întrebat despre cum ar arăta o rețea socială Trump, Miller a fost circumspect, dar a spus că fostul președinte are în vedere atât aderarea la noi platforme existente, fie lansarea propriului concurent către giganții tehnologici din Silicon Valley.

„Toate opțiunile sunt pe masă”, a spus Miller. „Se discută o serie de lucruri. Fiți pe fază pentru că știți că va reveni pe rețelele de socializare. Încercăm să ne dăm seama cam ce cale ar fi cea mai bună. ”

Începând cu jumătatea lunii ianuarie înainte de învestirea președintelui democrat Joe Biden, directorul operațional (COO) al Facebook, Sheryl Sandberg, a declarat pentru NBC News că rețeaua socială „nu are planuri” de a ridica interdicția nedeterminată a lui Trump în curând.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Între timp, Twitter și-a făcut permanentă interzicerea contului fostului președinte. „Nu sărbătoresc și nu mă simt mândru că trebuie să interzicem pe @realDonaldTrump de pe Twitter”, a scris Jack Dorsey, CEO al Twitter, într-un subiect care explică mișcarea companiei sale, adăugând: „Cred că aceasta a fost decizia corectă pentru Twitter”.

După interdicția pusă de Twitter în ianuarie,  Trump a mai dat de înțeles că își va construi o alternativă proprie la rețelele sociale ale Big Tech.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite