ACTUALITATEUn bărbat a murit în tribună la meciul de la Craiova, după...

Un bărbat a murit în tribună la meciul de la Craiova, după ce a suferit un stop cardiac. La meci a fost permis accesul doar persoanelor cu certificat verde

Un bărbat din Bocșa,  în vârstă de 57 de ani,  a decedat la partida disputată duminică 3 octombrie între FC „U” 1948 Craiova și Universitatea Craiova.

Sorin Samfiroiu a suferit un stop cardiac în timp ce se afla în tribună și a fost resuscitat de către echipele medicale. După circa 25 de minute, manevrele au părut să dea rezultate, bărbatul fiind stabilizat, scrie Digi Sport.

El a fost a fost dus la spital, însă la Unitatea de Primiri Urgenţe de la unitatea medicală Sorin Sanfiroiu a suferit un nou stop cardiac, iar de data aceasta manevrele medicale nu au mai dat rezultat.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media

După o oră în care s-a încercat salvarea pacientului a fost confirmat decesul.

„Fotbal Club Universitatea 1948 deplânge dispariția lui Sorin Samfiroiu, suporter devotat al echipei, care a suferit înainte de startul partidei un infarct și, ulterior, s-a alăturat celor care ne veghează de sus!”, este scris în mesajul postat pe Facebook.

La meci a fost permis accesul doar persoanelor care au certificat verde. Decizia a fost contestată de suporterii echipei gazdă, unii neprezentându-se la meci în semn de protest.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...