ACTUALITATEUn băiat de 17 ani, care a învins deja cancerul și paralizia...

Un băiat de 17 ani, care a învins deja cancerul și paralizia are nevoie de 225.000 de euro pentru un nou tratament pentru a trăi. Părinții și-au vândut deja tot ce au

Alexandru Ene e pregătit să lupte din nou cu cancerul. A câștigat deja două mari bătălii – prima la 2 ani, a doua acum trei ani, când a suferit o fractură de coloană și a rămas cu mâinile paralizate. Nu renunță, chiar dacă boala e neînduplecată și pare să se hrănească chiar din determinarea lui de a nu ceda.

După 1 an și jumătate de spitalizare, am învins paralizia și cancerul și m-am întors acasă pe propriile picioare, dar cu aceeași nesiguranță că boala poate reveni. Acum două luni, mi s-a descoperit o nouă tumoră și coloana mea era în pericol de a se prăbuși iar, povestește tânărul de 17 ani.

A trecut printr-o operație foarte grea, care a costat 45.000 de euro, iar acum are în corp 20 de șuruburi și tije și se pregătește pentru un nou tratament oncologic, estimat la 225.000 de euro!

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

După ce părinții au cheltuit aproape tot ce aveau pe tratamentele și intervențiile anterioare, astăzi Alex se vede nevoit să ceară ajutorul semenilor cu care, spune el, se va face bine.

Câteodată mă simt ca un cerșetor, dar ce pot face când văd că cel mai mare dușman al meu este banul? Mă rog la Dumnezeu să găsească o soluție și pentru mine. El sigur nu mă va lăsa și va lucra prin oameni pentru că am 17 ani și vreau să trăiesc!

225.000 de euro nu este o sumă pe care să și-o poată permite o familie de oameni obișnuiți. E lesne de înțeles că am rămas singura șansă a lui Alexandru de a strânge banii necesari pentru a cumpăra practic… forța de a merge înainte, de a continua lupta pentru viață. A reușit până acum, a ieșit învingător, ar fi păcat să renunțe pe ultima sută de metri!

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” îl poate ajuta pe acest tânăr să aibă un nou început, o viață lipsită de durere și de teama constantă că orice an poate fi ultimul. Suma e irelevantă când solidaritatea e maximă. Doar împreună îl putem salva pe Alexandru!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

 Vă rugăm ca la mențiune plată/detalii plată  să specificați: ALEXANDRU ENE

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...