ACTUALITATEUn angajat al unei clinici de avorturi a pus în vârful bradului...

Un angajat al unei clinici de avorturi a pus în vârful bradului de Crăciun un forceps folosit la avortarea copiilor

Michael Saenz, angajat al unei clinici care efectuează avorturi a publicat pe Twitter o fotografie care înfățișează bradul său de Crăciun împodobit cu un forceps folosit la avortarea copiilor, scrie jurnalistul britanic Paul Joseph Watson.

„Este literalmente imposibil să depășești vârful nostru (top our topper – un joc de cuvinte în engleză, n.r.)”, a scris Saenz pe contul său de Twitter.

Saenz este angajat la CARE (acronim care se traduce prin grijă -n.r.), un centru care realizează avorturi la cerere indiferent de termenul în care se află sarcina.

„Directorul medical al clinicii, LeRoy Carhart, este unul dintre mai cunoscuți realizatori de avorturi din Statele Unite. A reușit să-l dea în judecată pe Don Stenberg, pe-atunci Procuror General al Nebraskăi, după ce statul a implementat o interzicere parțială a avortului. Cazul a ajuns până la Curtea Supremă și în 2000, instanța a găsit că interdicția pusă de statul Nevada este neconstituțională”, a scris și Christian Post.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Tweet-ul lui Saenz a stârnit o furtună pe internet, acesta ștergându-și în urma reacțiilor primite. „Oribil, dar asta e industria avortului”, a scris Lila Rose. „De ce permitem acestui gen de structuri să fie deschise în comunitățile noastre, profitând de pe urma vărsării de sânge nevinovat? De ce permitem acestor oameni să primească un salariu, protejați de lege, pentru că măcelăresc bebeluși?” a continuat ea.

Ben Shapiro, cunoscutul jurnalist conservator, a comentat astfel: „Sărbătorirea nașterii lui Iisus cu ajutorul acestei unelte folosite pentru a dezmembra copii este o variantă pe care nu o întrezăream”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...