OPINIIUn an de când sunt la închisoarea facebuk sau de ce trebuie...

Un an de când sunt la închisoarea facebuk sau de ce trebuie să respingem orice imperiu global: real sau virtual

Mesajul din poza de mai jos îmi apare în fiecare zi, începând cu data de 22 iunie 2021.
Și exact ca în filmul acela cu Bill Muray și cu cârtița, de fiecare dată când mă loghez în facebook, primesc fix același mesaj. Acea „zi” de care vorbește sistemul se repetă la infinit, cu același rezultat.

Nimic nu se schimbă. Am încercat toate variantele posibile: am schimbat browserul, telefonul, calculatorul, laptopul. Nimic.

Am scris tuturor adreselor de mail ale facebook găsite. Ba chiar am trimis și o recomandată, către sediul lor din Irlanda. Nimic.

Interesant este că în acest interval, de două ori, ăștia de la facebook mi-au trimis două mailuri în care mă asigură că eroarea s-a rezolvat și că își cer scuze pentru problemele create contului meu. Degeaba.

Tot nu merge.

Am folosit și meniul de „Ajutor” pe care rețeaua mi l-a pus la dispoziție. Fatalitate: rețeaua îmi spune că nu am nicio problemă cu contul, deși EVIDENT am o problemă.
Încercările mele de a contacta un om, o ființă omenească din cadrul marii corporații au eșuat.
Pentru facebook, totul este perfect în regulă cu mine, doar că nu e. Exist, dar nu exist în rețea. Și nici n-am la cine să mă duc în audiență.

Ăsta e pericolul existenței unei mari rețele, DIGITALIZATE și AUTOMATIZATE, în care nu există interacțiune umană. Apropo de ce visează unii, că eliminarea factorului uman din școală și administrație va elimina corupția.

Sau că eliminarea administrației naționale, în favoarea unui supra stat global ne va face viața mai bună, pentru că ne scutește de plata parlamentarilor.

Este inutil să mai sper că mă poate ajuta cineva. Nu?

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

3 COMENTARII

  1. Cineva spunea recent că a reușit să-și rezolve o problemă de acest gen după ce s-a dus personal la sediul din Irlanda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...