ACTUALITATE Întâlnirea PF Daniel - Klaus Iohannis, păstrată la secret. Purtătorul de cuvânt...

Întâlnirea PF Daniel – Klaus Iohannis, păstrată la secret. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei vorbește de un caracter „interpersonal” al evenimentului

ACTUALIZARE 17:50 La mai bine de patru ore de la întâlnirea dintre Patriarh și Președinte, niciuna dintre părți nu a dorit să explice despre ce s-a discutat, lăsând loc pentru speculații.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a declarat că nu poate spune mai multe despre ce s-a discutat, dar consideră că întâlnirea a fost una firească, beneficiind și un caracter „interpersonal”.

„A fost o vizită firească la început de an, o întânire oficială în spiritul dialogului dintre două instituții importante ale societății românești pe temele actuale ale acesteia. Neparticipând la întânire, nu vă pot preciza care anume. Președintele însuși nu a făcut nicio declarație în acest sens, ceea ce indică nu doar caracterul interinstituțional, ci și pe cel interpersonal al acestei întâniri”, a declarat Vasile Bănescu pentru știripesurse.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Președintele Klaus Iohannis va avea, marți, de la ora 13:00, o întâlnire cu Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, la Reședința Patriarhală, anunță Administrația Prezidențială.

Vom reveni cu amănunte.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 11.305 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite