ACTUALITATEÎntâlnirea PF Daniel - Klaus Iohannis, păstrată la secret. Purtătorul de cuvânt...

Întâlnirea PF Daniel – Klaus Iohannis, păstrată la secret. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei vorbește de un caracter „interpersonal” al evenimentului

ACTUALIZARE 17:50 La mai bine de patru ore de la întâlnirea dintre Patriarh și Președinte, niciuna dintre părți nu a dorit să explice despre ce s-a discutat, lăsând loc pentru speculații.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a declarat că nu poate spune mai multe despre ce s-a discutat, dar consideră că întâlnirea a fost una firească, beneficiind și un caracter „interpersonal”.

„A fost o vizită firească la început de an, o întânire oficială în spiritul dialogului dintre două instituții importante ale societății românești pe temele actuale ale acesteia. Neparticipând la întânire, nu vă pot preciza care anume. Președintele însuși nu a făcut nicio declarație în acest sens, ceea ce indică nu doar caracterul interinstituțional, ci și pe cel interpersonal al acestei întâniri”, a declarat Vasile Bănescu pentru știripesurse.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Președintele Klaus Iohannis va avea, marți, de la ora 13:00, o întâlnire cu Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, la Reședința Patriarhală, anunță Administrația Prezidențială.

Vom reveni cu amănunte.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...