ACTUALITATEULTIMA ORĂ! Mandatul doctorului Alexandru Rafila la Organizația Mondială a Sănătății se...

ULTIMA ORĂ! Mandatul doctorului Alexandru Rafila la Organizația Mondială a Sănătății se încheie, oficial. O altă țară va înlocui România în Comitetul Executiv al OMS

Dr. Alexandru Rafila a confirmat, luni seara,  că mandatul prin care a reprezentat România la Organizația Mondială a Sănătății (OMS) se încheie, o altă țară urmând să înlocuiască România în Comitetul Exectutiv al OMS.

Întrebat, în cadrul unei emisiuni la Digi 24, dacă mandatul său de reprezentare a României la OMS se apropie de sfârșit, dr. Alexandru Rafila a răspuns:

„Mandatul (meu-n.red) se încheie, se încheie și mandatul României la OMS”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Chiar în această Adunare mondială a Sănătății va fi o altă țară care va înlocui România în Comitetul Executiv al OMS. Probabil peste 10, 15 sau 20 de ani vom avea din nou șansa ca să ocupăm această poziție, dacă vor exista în acel moment persoane calificate”, a explicat dr. Alexandru Rafila.

Dr. Alexandru Rafila reprezintă România la OMS din anul 2014. După trei ani de când a devenit reprezentant al României în acest for, dr. Alexandru Rafila a fost desemnat să facă parte din Comitetul Executiv al OMS, reprezentând, din 2018, întreaga regiune europeană.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Reamintim că la sfârșitul anului trecut, Dr. Alexandru Rafila, deputat PSD, a confirmat, că este fiul fostului șef al Securității Arad, după cum a relatat atunci R3media.

Cea de-a 74-a Adunare Mondială a Sănătății are loc între 24 mai şi 1 iunie 2021.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...