ACTUALITATEUDMR a anunțat că va primi Prefecturile Satu Mare, Sălaj, Cluj, Arad...

UDMR a anunțat că va primi Prefecturile Satu Mare, Sălaj, Cluj, Arad și Covasna și 11 posturi de subprefect în județele din Transilvania

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunțat că formațiunea sa va primi prefecturile din cinci județe, din vestul și centrul țării, scrie Buletin de Carei.

Este vorba despre Satu Mare, Sălaj, Cluj, Arad și Covasna. De asemenea, citând publicația maszol.ro, se anunță că UDMR va primi 11 posturi de subprefect în încă 11 județe, toate din Vestul țării, plus București și Caraș-Severin.

Cele cinci județe UDMR corespund în mare parte județelor cedate Ungariei în 1940, în urma Dictatului de la Viena. Excepțiile sunt constituite de județele Mureș, Bihor, Maramureș și Bistrița-Năsăud, dar oricum și acolo UDMR va avea subprefecți.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

 

  • SUBIECTE FIERBINȚI
  • udmr

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...