ACTUALITATEUDMR a anunțat că va primi Prefecturile Satu Mare, Sălaj, Cluj, Arad...

UDMR a anunțat că va primi Prefecturile Satu Mare, Sălaj, Cluj, Arad și Covasna și 11 posturi de subprefect în județele din Transilvania

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunțat că formațiunea sa va primi prefecturile din cinci județe, din vestul și centrul țării, scrie Buletin de Carei.

Este vorba despre Satu Mare, Sălaj, Cluj, Arad și Covasna. De asemenea, citând publicația maszol.ro, se anunță că UDMR va primi 11 posturi de subprefect în încă 11 județe, toate din Vestul țării, plus București și Caraș-Severin.

Cele cinci județe UDMR corespund în mare parte județelor cedate Ungariei în 1940, în urma Dictatului de la Viena. Excepțiile sunt constituite de județele Mureș, Bihor, Maramureș și Bistrița-Năsăud, dar oricum și acolo UDMR va avea subprefecți.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

 

  • SUBIECTE FIERBINȚI
  • udmr

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate