ACTUALITATEUcraina anunță „progrese semnificative” pe front, în negocierile cu Rusia

Ucraina anunță „progrese semnificative” pe front, în negocierile cu Rusia

Kievul a constatat marți existența unor „progrese semnificative” în negocierile în vederea reluării armistițiului cu separatiștii ruși din estul Ucrainei, unde confruntările se intensifică pe fondul tensiunilor cu Federația Rusă, informează AFP, citat de știripesurse.ro.

Războiul din estul Ucrainei, început în 2014 în urma anexării Peninsulei Crimeea de către ruși și soldat până acum cu peste 14.000 de morți, s-a intensificat odată cu mobilizarea a zeci de mii de militari și peste 1.000 de tancuri rusești în apropierea graniței cu statul ucrainean.

După negocieri care au avut loc online cu o zi înainte între consilieri ai liderilor ucraineni, ruși, germani și francezi, vine o reuniune „de urgență” de marți, care a reunit reprezentanți ucraineni și ruși sub medierea Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite