ACTUALITATEUcraina anunță „progrese semnificative” pe front, în negocierile cu Rusia

Ucraina anunță „progrese semnificative” pe front, în negocierile cu Rusia

Kievul a constatat marți existența unor „progrese semnificative” în negocierile în vederea reluării armistițiului cu separatiștii ruși din estul Ucrainei, unde confruntările se intensifică pe fondul tensiunilor cu Federația Rusă, informează AFP, citat de știripesurse.ro.

Războiul din estul Ucrainei, început în 2014 în urma anexării Peninsulei Crimeea de către ruși și soldat până acum cu peste 14.000 de morți, s-a intensificat odată cu mobilizarea a zeci de mii de militari și peste 1.000 de tancuri rusești în apropierea graniței cu statul ucrainean.

După negocieri care au avut loc online cu o zi înainte între consilieri ai liderilor ucraineni, ruși, germani și francezi, vine o reuniune „de urgență” de marți, care a reunit reprezentanți ucraineni și ruși sub medierea Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE).

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate