duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATETun post-pandemie? Primăria Galați a distribuit un milion de măști sanitare, sute...

Tun post-pandemie? Primăria Galați a distribuit un milion de măști sanitare, sute de nebulizatoare și zeci de mii de mănuși de unică folosință, în școlile din oraș

La mai bine de un an de zile de la ridicarea restricțiilor din pandemie, primăria a cumpărat aproape un milion de măști sanitare, sute de nebulizatoare, zeci de mii de mănuși de unică folosință și mii de litri de dezinfectant.

Toate acestea au ajuns în școlile din oraș, iar măștile au fost împărțite deja elevilor, deși nu mai sunt obligatorii, anunță ȘtiriTVR.ro.

Începând din luna octombrie, școlile și liceele din Galați au început să primească măști sanitare, dezinfectanți, mănuși și nebulizatoare. De exemplu, la liceul auto Traian Vuia, unde învăță aproximativ 500 de elevi, au ajuns 65.000 de măști și 5.000 de mănuși de unică folosință. Dar și 47 de nebulizatoare industriale, notează sursa citată.

Potrivit documentelor de predare-primire, contractul dintre primăria Galați și firma distribuitoare a fost încheiat pe 27 iunie 2023, la mai bine de un an de la ridicarea restricțiilor în România și la 2 luni de la închiderea oficială a pandemiei.

Materialele sanitare stau în școli iar profesorii și părinții cum și la ce să le folosească. Deocamdată primăria nu a precizat cât au costat materialele sanitare.

În 2020, autoritățile instituiau purtarea obligatorie a măștii pe o rază de 100 de metri ÎN JURUL școlilor din județ..

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE