ACTUALITATETulcea: Elevii unui liceu din Isaccea vor învăța în capela orașului. Clădirea...

Tulcea: Elevii unui liceu din Isaccea vor învăța în capela orașului. Clădirea liceului este în reparații în următoarele săptămâni

Elevii mai multor clase ale liceului din Isaccea, județul Tulcea, vor învăța, pentru cel puțin două săptămâni, în capela mortuară a orașului, transmite EuropaFM.

Decizia aparține autorităților locale care spun că nu au găsit altă soluție. Liceul este în reparații într-un proiect de reabilitare cu fonduri europene.

Primarul orașului Isaccea, Anastase Moraru, spune că soluția „este foarte bună”, astfel încât copiii să poată merge la școală.

Potrivit primarului, capela mortuară a orașului funcționează într-o „o clădire nou nouță”, iar partea pentru „învățământ”, care are acces separat, nu ar fi fost folosită niciodată pentru activități religioase.

Liceul din Isaccea este cuprins într-un amplu proiect de reabilitare cu fonduri europene. Autoritățile locale speră că în cel mult două săptămâni, primele două etaje ale școlii să fie date în folosință pentru că elevii să poată reveni, aici, la cursuri.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...