ACTUALITATETulcea: Elevii unui liceu din Isaccea vor învăța în capela orașului. Clădirea...

Tulcea: Elevii unui liceu din Isaccea vor învăța în capela orașului. Clădirea liceului este în reparații în următoarele săptămâni

Elevii mai multor clase ale liceului din Isaccea, județul Tulcea, vor învăța, pentru cel puțin două săptămâni, în capela mortuară a orașului, transmite EuropaFM.

Decizia aparține autorităților locale care spun că nu au găsit altă soluție. Liceul este în reparații într-un proiect de reabilitare cu fonduri europene.

Primarul orașului Isaccea, Anastase Moraru, spune că soluția „este foarte bună”, astfel încât copiii să poată merge la școală.

Potrivit primarului, capela mortuară a orașului funcționează într-o „o clădire nou nouță”, iar partea pentru „învățământ”, care are acces separat, nu ar fi fost folosită niciodată pentru activități religioase.

Liceul din Isaccea este cuprins într-un amplu proiect de reabilitare cu fonduri europene. Autoritățile locale speră că în cel mult două săptămâni, primele două etaje ale școlii să fie date în folosință pentru că elevii să poată reveni, aici, la cursuri.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...