sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATETulcea: Elevii unui liceu din Isaccea vor învăța în capela orașului. Clădirea...

Tulcea: Elevii unui liceu din Isaccea vor învăța în capela orașului. Clădirea liceului este în reparații în următoarele săptămâni

Elevii mai multor clase ale liceului din Isaccea, județul Tulcea, vor învăța, pentru cel puțin două săptămâni, în capela mortuară a orașului, transmite EuropaFM.

Decizia aparține autorităților locale care spun că nu au găsit altă soluție. Liceul este în reparații într-un proiect de reabilitare cu fonduri europene.

Primarul orașului Isaccea, Anastase Moraru, spune că soluția „este foarte bună”, astfel încât copiii să poată merge la școală.

Potrivit primarului, capela mortuară a orașului funcționează într-o „o clădire nou nouță”, iar partea pentru „învățământ”, care are acces separat, nu ar fi fost folosită niciodată pentru activități religioase.

Liceul din Isaccea este cuprins într-un amplu proiect de reabilitare cu fonduri europene. Autoritățile locale speră că în cel mult două săptămâni, primele două etaje ale școlii să fie date în folosință pentru că elevii să poată reveni, aici, la cursuri.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE