ACTUALITATETudor Gheorghe, declarație cinică după ce soția acestuia a decedat de coronavirus:...

Tudor Gheorghe, declarație cinică după ce soția acestuia a decedat de coronavirus: Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște!

Mesaj dur al artistului Tudor Gheorghe privind publicul care poate participa la concertele sale. Acesta a declarat, în cadrul unei emisiuni moderate de Remus Rădoi, că la concertele sale pot participa doar spectatori vaccinați și că restul pot muri în liniște.

Când a fost întrebat dacă ar ține un concert în care să vină și cei nevaccinați, Tudor Gheorghe a răspuns că nu, iar cei nevaccinați, deși e treaba lor – nu-l deranjează cu nimic – pot muri în liniște.

“Sunteți ușor întârziați, lumea a intrat așa cum a trebuit. Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele așa cum e necesar. Sunt vaccinat de două ori și mâine fac a treia. Care voi ceilalți? E treaba dumneavoastră. Dacă ați asculta cu eleganță știrile și vedeți raportul de la ATI. Eu nu cred decât în știință. Eu văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor. Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște”, a declarat Tudor Gheorghe, potrivit Știripesurse.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Soția artistului a murit în urma infecției cu SARS-CoV-2

Actriţa Georgeta Luchian Tudor, soția interpretului Tudor Gheorghe, a încetat din viață iar informațiile apărute în presă la începutul anului 2021 arată că femeia, în vârstă de 86 de ani, era infectată cu coronavirus.

Confirmarea decesului a venit de la Teatrul Național “Marin Sorescu” din Craiova.

Georgeta Luchian Tudor a fost inițial internată la spitalul de Boli Infecțioase din Craiova și transferată, ulterior, la Spitalul CFR din municipiu, unde a pierdut lupta cu boala, precizează Antena 3.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...