marți, martie 5, 2024
ACTUALITATETucker Carlson, vedeta celui mai urmărit post TV din SUA, a afirmat...

Tucker Carlson, vedeta celui mai urmărit post TV din SUA, a afirmat într-un documentar despre Soroș că magnatul a încercat „să răstoarne Guvernul ales democratic din România”

Jurnalistul american Tucker Carlson, vedeta indiscutabilă a postului american Fox News, cel mai urmărit post TV de peste Ocean,  a menționat România într-un documentar pe care l-a realizat despre magnatul George Soroș.

Mai precis, este vorba despre documentarul „Ungaria vs George Soroș: Lupta pentru civilizație”, realizat de Tucker Carlson pentru programul Fox Nation. Documentarul a avut premiera săptămâna trecută în Statele Unite și a stârnit o adevărată furtună de reacții negative din partea presei progresiste.

În documentar, Carlson documentează influența pe care Soroș o are asupra politicii europene și menționează, printre altele, eforturile acestuia de a răsturna guverne alese democratic în țări de pe continent.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„George Soroș a purtat un adevărat război, politic, social și democratic, asupra Vestului. Prin rețeaua sa de organizații non-guvernamentale a cheltuit miliarde încercând să elimine granițele naționale, să răstoarne lideri aleși democratic și să instaleze marionete aliniate ideologic în loc.

Eforturile lui Soroș au avut un succes remarcabil. În Statele Unite, a ajutat la alegerea unor procurori radicali, care refuză să aplice legea. În Europa, a încercat să răstoarne Guverne alese democratic în Georgia, România și Ucraina”, afirmă Tucker Carlson în documentar.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Mai mult ca sigur, vedeta americană se referă la protestele din 2017, împotriva Guvernului PSD-ALDE de la vremea respectivă.

La finalul lui 2017, think tank-ul american „The Capital Research Group” documenta, într-un material din opt părți, influența lui Soroș asupra politicii românești și protestelor din acel an.

Documentarul lui Tucker Carlson mai cuprinde o persoană familiară românilor: scriitorul american Rod Dreher, cunoscut pentru cartea sa „Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini”, publicată la Editura Contra Mundum.

R3media este prima publicație română care a publicat un interviu cu Rod Dreher, pentru publicul din România.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

4 COMENTARII

  1. legea trebuie să se sesizeze contra acestui cadavru politic soros. și a sculelor lu din țară ca mungiu pipidi sau cioloș

  2. Open Society a început prin finanțarea anarhiștilor din Cluj, care au organizat Fân Fest în anii 2000, apoi Salvați Roșia Montana, Occupy Conti, Occupy UBB. S-a format o întreagă comunitate de câteva sute de anarhiști, majoritatea fani Luna Amară. Cei mai importanți sunt Mihnea Blidariu solist în Luna Amară, activiștii de profesie Adrian Dohotaru, Mihai Goțiu și Istvan Szakats, actorii de stand up comedy Silviu Gherman, Paul Socol, Iuliu Pichler, apoi Cristian Dan Grecu, Ramona Duminicioiu, Andreia Nicoleta Dobrițoiu, Oana Moisil, Bogdan Buta, Marius Bucea, Raluca Dan, Ana Bănică, Bianca Bărbieru, Mihai Chereji, Florin Chereji, Ovidiu Răzvan Nistor, Norbert Petrovici și cadrele universitare care îi sprijină Cornel Vîlcu, Miruna Runcan, Eniko Vincze, Ciprian Mihali, Janos Szantai, Ruxandra Cesereanu, Alex Goldiș, Aurel Codoban.

  3. Care „guvern ales democratic” că nu știm de nici unul?
    Dar poate este vorba de întărirea părerii, mincinoase, că sînt alegeri libere.

  4. De-o crâncenă naivitate sugestia asta subtilă că democrația este binele suprem și diverși răi încearcă s-o suprime și s-o răstoarne, chiar prin forță, chipurile. Te pomenești că nu democrația l-a ales de 3 ori pe Iliescu și de câte 2 ori pe Băsescu și Iohannis. Sau în fond și pe Biden, nu? Te pomenești că nu tocmai faptul că toți votează le face propaganda și influența mai eficientă. Căci la urmă trebuie și să accepți rezultatul, altfel ești nedemocratic și, Doamne-ferește, să te gândești să-l răstorni prin forță. Mai bine stai și înghiți civilizat, votezi apoi aceleași Mării cu alte pălării și o iei de la capăt, mândru că nu ești radical ca ăilalți.

    Când conservatorii americanii se plâng de Soroș (nu că n-ar avea motiv) o fac fiindcă-i comod și sigur. Ei ar avea destui de-ai lor de care să vorbească, dar de ce să riște cu adevărat? Ăștia o să continue să deplângă moartea democrației și mult după ce albii vor ajunge o minoritate în State și aberațiile care se vor vota vor fi votate pe bune. Ei atâta pot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE