duminică, februarie 25, 2024
ACTUALITATEVIDEO Tucker Carlson despre cum dr. Anthony Fauci a continuat să mintă,...

VIDEO Tucker Carlson despre cum dr. Anthony Fauci a continuat să mintă, deși știa că era sigur pentru copii să meargă la școală

Vă prezentăm începutul emisiunii „Tucker Carlson Tonight” de pe 1 decembrie, în care jurnalistul american arată cum oficialii americani de top, în frunte cu Anthony Fauci, au știut mereu că mersul la școală este perfect sigur pentru copii, dar au continuat să mintă pe acest subiect.

Aproximativ 60 de milioane de copii americani au fost privați de școală de luni de zile, cu efecte dintre cele mai grave pentru sănătatea lor.

Iată transcriptul fragmentului video de mai sus, realizat de către Mircea Platon:

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Specialiștii de la sănătate publică ti-au torturat copiii în ultimele 8 luni fără nici un motiv. Asta e o altă știre; nu a fost prea discutată, dar în seara asta a fost confirmată. Autoritățile au recunoscut: cei 60 de milioane de copii americani care zac în camerele lor de astă-primăvară, în fața ecranelor, fără să învețe nimic, izolați de contactul uman, în multe cazuri împinși spre boli mintale; acum putem anunța că nu a existat nici un motiv pentru aceste lucruri. Experții s-au înșelat; habar n-aveau ce fac. Dar partea cea mai incredibilă – și aceasta este cu adevărat știrea – e ca știau că se înșală când au luat aceste decizii, dar au continuat să spună minciuni, chiar în condițiile în care copiii americani au început să se sinucidă.

Duminică, în New York, oficialitățile orașului practic au recunoscut acest lucru: au anunțat că se redeschid școlile elementare. Aceleași școli pe care le-au închis cu mai puțin de 2 săptămâni în urmă. Din punct de vedere medical nu s-a schimbat nimic: New York-ul nu a primit un transport de vaccinuri Pfizer, și nici nu a apărut vreun articol revoluționar despre noi cercetări care să fi schimbat ce știm despre Covid. Absolut deloc. De fapt, părinții pur și simplu nu au mai suportat. Și l-au forțat pe Bill de Blasio să recunoască ceea ce e evident: că acest virus nu reprezintă o amenințare pentru copii. După cum a spus de Blasio cu exprimarea ciudata, eufemistică, folosită de oamenii mărginiți: „Știm că realitățile de sănătate ale copiilor celor mai mici sunt cele mai favorabile.” Într-adevăr, știm asta. Am știut-o de multa vreme, inclusiv atunci când tot Bill de Blasio a închis școlile. A știut-o și Tony Fauci, deși nu a vorbit despre asta. Acum s-a hotărât să vorbească – cu o întârziere de opt luni. Iată ce a spus Anthony Fauci duminică, și când ascultați ce spune nu uitați că acest om conduce lupta Americii cu coronavirusul.

[Fauci:] „Să închidem barurile dar să ținem școlile deschise, asta spunem. Evident, nu există o politică uniformă în acest domeniu, dar după cum am spus în trecut și după cum corect m-ați citat, poziția de pornire ar trebui să fie de a încerca pe cât de mult posibil să-i lăsăm pe copii la scoală. Dacă ne uităm la statistici, răspândirea virusului la copii și de la copii nu e prea mare, nu e deloc așa cum ne-am fi așteptat.”

[Tucker:] „Oh, am spus mereu că trebuie să ținem școlile deschise” – spune omul care conduce răspunsul la Coronavirus al unei țări în care școlile sunt închise de luni de zile. „Dintotdeauna am spus asta, vedeți înregistrările”. Pentru că, „dacă ne uitam la statistici”, spune Anthony Fauci… Dar stați puțin. De ce abia acum s-a gândit Tony Fauci să se uite la statistici? Nu asta-i datoria lui, „să se uite la statistici”? Ba da, este. Dar, nu știm cum, nu s-a gândit până acum la asta. Și asta-i „Corona Baronul” nostru. În timpul verii, când statisticile arătau exact ce arată acum, Fauci a declarat că “nu poate să ia o decizie, dacă ar trebui copiii să se întoarcă la școală”. „E complicat”.

De fapt nu era deloc complicat nici atunci, nu e complicat nici acum. În aprilie, cu multe luni în urmă, un studiu din Journal of the American Medical Association a demonstrat cum copiii de vârstă școlară care contactează coronavirusul „au simptome ușoare și își revin în maxim doua săptămâni”. Câteva luni mai târziu, aceeași concluzie – un studiu din The Lancet a afirmat: “Covid-19 este în general o boala ușoară la copii, inclusiv la bebeluși”. Alte studii au ajuns la exact aceeași concluzie. Niciun studiu nu a ajuns la o altă concluzie. Niciodată nu au existat dubii referitoare la acest lucru.

Dar, daca vreți mai multe dovezi, uitați-vă la rata deceselor – sunt date accesibile public și ușor de adunat. Să zicem în statul New Jersey – unul din statele care au suferit cel mai mult de Coronavirus. Până acum, în New Jersey, nici un singur copil de vârstă școlară nu a murit de Covid. Nici unul. Mulți copii au murit în accidente de mașină, incendii, de supradoze și sinucideri. Niciunul nu a murit de Covid-19. În California, cel mai mare stat din SUA, cu 40 de milioane de locuitori, în total două persoane sub 18 ani au murit de Coronavirus. Două. La nivel de țară, conform datelor CDC – 123 de americani sub 18 ani au murit de coronavirus. 123 din 350.000.000.

Dar noi am închis școlile oricum, distrugând milioane de copii, afectându-le viitorul în moduri pe care nici măcar nu le înțelegem încă, dar evident rele, foarte rele în unele cazuri. Deci întrebarea este – de ce am făcut asta? Și răspunsul este „ca să-i ocrotim pe profesori”. Sindicatele profesorilor au făcut presiuni în direcția aceasta, iar slugile lor din Partidul Democrat s-au conformat. Ei sunt cei mai mari donatori ai Partidului Democrat, deci desigur că s-au conformat. Deci profesorii sindicalizați stau acasă și colectează cecurile pentru serviciul lor, care oricum le ia doar nouă luni din an, fiindcă sălile de clasă sunt prea periculoase. Acolo e bătălia de pe Bulge, cinci zile pe săptămână. Și exact asta au făcut.

Dar ce spun „statisticile”? Ei bine, pentru profesorii sub 50 de ani, și aceștia sunt majoritatea, șansele de a supraviețui unei infecții cu Coronavirus sunt 99,98%. Dar trebuie să vă spunem că, pentru profesorii sub 70 de ani, riscul de a muri sare la terifiantul procent de 99,5% șanse de supraviețuire. Iar dacă profesorii se îmbolnăvesc, probabil nu va fi de la predat: se pare că elevii nu răspândesc virusul. În mod sigur nu cu mare eficiență; știm acest lucru de multă vreme. Încă din luna mai, cercetătorii din Europa au descoperit ca “minorii nu apar să fie factori de transmisie, iar noi consideram că a redeschide școlile nu este periculos, dacă se iau anumite măsuri”.

Din nou, nimic din toate acestea nu e nou. Tony Fauci, omul statisticilor, știa de atunci. La fel știau și toți angajații din mass-media care știu încă să citească, adică majoritatea. Cu toate acestea, au continuat să mintă, absolut toți. În luna iulie – iată doar un exemplu – un grup de doctori, experți în boli infecțioase, au apărut la televizor ca să explice că a merge la școală nu e periculos pentru nimeni. Că și-ar trimite proprii copii la școală. Uitați-vă ce reacție are prezentatorul de știri.

[Clip:] „V-ați lăsa copiii să meargă la școală?

[Doctori:] „Sigur că-i las. Abia așteaptă.”

„Da. Absolut.”

„Absolut. Fără nici o ezitare.”

„Nu am nici o problemă să-mi trimit copilul la școală la toamnă.”

„Da, mi-aș lăsa copiii la școală în toamnă.”

[Prezentatorul, foarte nemulțumit:] „Toți au spus Da.”

[Tucker:] „Toți au spus Da” spune prezentatorul, prefăcându-se șocat, „imaginați-vă! Doctorii au ajuns la concluzia că-și pot trimite propriii copii la școală. Sunt nebuni! Ce știu doctorii despre coronavirus?” Ce-a fost cu toate astea? Dar știți deja răspunsul. Motivul a fost Donald Trump. În acest caz, Donald Trump a fost de acord cu doctorii, deci doctorii trebuie batjocoriți și ignorați. Iată ce a spus președintele despre școli în luna iulie:

[Trump:] „Trebuie să deschidem școlile. Să deschidem școlile și să terminam cu prostia asta. Să deschidem școlile.”

[Tucker:] Să terminam cu prostia asta și să deschidem școlile. Din punct de vedere științific, s-a dovedit a fi o măsură justa, sprijinită pe informații corecte. Dar mass-media ne-a spus exact opusul acestui lucru. Un titlu de la CNN ne prevenea asupra „pericolelor clare ale presiunilor făcute de Trump pentru redeschiderea școlilor”. Știrea nu a fost cenzurată de Google ca dezinformare, deși ar fi trebuit să fie. O alta știre se referea la “ logica năucă a lui Trump privind redeschiderea școlilor”. „Logica năucă” – blestematele alea de statistici. Nici Campania lui Joe Biden nu a vrut să audă de asta, și nu a vrut să auziți nici dumneavoastră. Școala era periculoasă. Punct. Donald Trump spunea altceva, deci era prea periculos să-ți trimiți copiii la școală sau să iei în considerare aceasta decizie.

[Urmează o reclamă împotriva deschiderii școlilor]

[Tucker:] „Să mergi împotriva sfatului experților.” Da, la noi nu mai e voie să faci așa ceva, nici măcar sau în special când experții se înșală cu desăvârșire. Care e mesajul? Mesajul e foarte clar: aceștia nu mai sunt copiii tăi. Dacă ar fi copiii tăi, ai putea lua deciziile majore în privința vieții lor. Dar nu mai sunt. Acei copii, care erau ai tăi, îi aparțin lui Tony Fauci acum. Tony Fauci, părintele Americii. Va lua el decizii în privința copiilor tai, mulțumim frumos, împreună cu super-mama Americii, care are vârsta de 80 de ani, doamna Nancy D. Pelosi. Iată cât de îngrijorată e dna Pelosi de sănătatea “copiilor noștri”:

[Reporter:] Sunteți sigură că elevii și studenții vor putea să se întoarcă la școală în siguranță la toamnă?

[Pelosi:] Nu, cred că ce am auzit de la Secretar este o nelegiuire, și o abatere de la îndatoririle sale. Este revoltător, își bat joc, președintele și administrația lui, își bat joc de copiii noștri. A merge la școală implica cel mai mare risc pentru răspândirea coronavirusului.

[Tucker:] Aha. Daca aceasta nu este o afirmație criminala, s-ar putea să trebuiască să redefinim ce înseamnă să comiți o crima. Acum știm ca avem 60 de milioane de elevi afectați de o decizie care s-a dovedit greșită. Mulți dintre ei, afectați pentru totdeauna. Dar noi trecem mai departe fără griji. Și permitem acestor lideri politici să treacă mai departe fără griji, cu expresii de genul “sănătatea copiilor noștri”. Ce se întâmplă când îi închizi pe copii în camerele lor, în fața ecranelor, și nu-i lași să aibă contact uman? I-a pus cineva aceasta întrebare lui Nancy Pelosi? S-a gândit vreodată la răspuns?

CDC-ul raporteaza că 522 copii între 5-14 ani s-au sinucis în 2017. În același interval de vârstă, doar 42 de copii au murit de Covid până acum, anul acesta. Cum vor arata datele despre sinucideri dacă vom continua să acceptăm sfaturile lui Nancy Pelosi cu privire la sănătatea copiilor noștri? Deja avem niște indicii, dar anii viitori vor scoate la iveala întreaga situație și, puteți fi siguri, va fi îngrozitoare.

Dar acum, pe bază de date incomplete, iată ce știm. În St. Paul, Minnesota, de exemplu, 40% din toate notele acordate anul acesta sunt note de F (fail = insuficient), și puteți fi siguri că se notează generos. Chiar și așa numărul notelor de F este de doua ori mai mare decât înainte. În Faiefax County, Virginia (una din suburbiile Washingtonului – n.a.), numărul elevilor din școala secundară și liceu cu note de insuficient la doua sau mai multe obiecte a crescut cu 83%. Numărul studenților cu dizabilități care au insuficient la doua sau mai multe obiecte a crescut cu 100%. În multe districte școlare, numere uriașe de elevi nici măcar nu s-au înscris la orele online. Dacă aveți copii sau cunoașteți părinți cu copii: nu învață nimic. Acestea sunt consecințe reale. Dacă vrem să vedem cât de sănătoasă e o societate, trebuie să ne uitam la copiii ei, la școlile ei. Acestea sunt argumente evidente dar complet ignorate, iar cei care le discuta sunt atacați pentru asta. Ce se întâmplă e o rușine.

În iunie l-am intervievat pe doctorul Scott Atlas, care atunci era un membru al grupului de lucru pentru coronavirus al Casei Albe. A fost una din foarte puținele persoane care, atunci sau acum, a avut curajul să menționeze un argument simplu:

[Dr. Atlas:] Dar situația școlilor este cu adevărat critică, pentru că aceasta este probabil cea mai irațională măsură de politică publică din istoria moderna. Pentru copii, riscul de a face o complicație serioasa de la Covid, sau de a muri de Covid, este practic zero. Nu închizi copiii în casă pentru ca ți-e frica ție, personal. Este complet revoltător.

[Tucker:] Dr. Atlas a fost atacat, numit “monstru” pentru ca a făcut aceste afirmații. În schimb, dr. Tony Fauci a fost considerat un zeu. Oamenii de știință din nordul-vestul districtului Columbia (unde se afla Washingtonul – n.a.) au spus “Credem în dr. Fauci”. Dar acum adevărul a ieșit la iveală: dr. Atlas a avut dreptate iar dr. Fauci s-a dovedit a fi un incompetent înnebunit de putere. Asta nu e doar o opinie; statisticile o dovedesc.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE