marți, mai 21, 2024
ACTUALITATETucker Carlson demontează măsurile aberante care se iau peste tot în lume...

Tucker Carlson demontează măsurile aberante care se iau peste tot în lume și „manipularea inventată“ cu varianta Omicron: Ce trăim acum este moartea democrației

În deschiderea emisiunii Tucker Carlson Tonight, jurnalistul Tucker Carlson a demantelat ipocrizia care s-a generalizat la nivel mondial prin măsuri tot mai aberante, în special după apariția noii tulpini Omicron:

„Imaginează-ți că ți s-a întâmplat asta: Ești într-un avion care decolează de pe o pistă într-o călătorie spre altă țară și dintr-o dată avionul se oprește și este înconjurat de poliția militară. Bărbați înarmați asaltează avionul și extrag un bărbat de pe scaun. Deci, desigur că la început presupunem că un atentat terorist tocmai a fost evitat. Pasagerul era pe cale să arunce în aer avionul cu o bombă sau ceva de genul ăsta. Dar nu, nu asta este. Omul nu este un terorist. Este ceva mult mai rău decât atât. A încălcat restricțiile COVID. El este un criminal corona. Bine, crezi că încerci să fii rezonabil aici? Un bărbat cu COVID nu ar trebui să fie într-o aeronavă comericală și să infecteze pe ceilalți. Și, desigur, e corect.

Dar iată care e chestia – acest om nu are COVID. A fost testat chiar înainte de a se urca în avion și nu a fost găsită nicio urmă de virus. Deci, de ce naiba este scos din avion de oameni înarmați? Ei bine, iată de ce: pentru că guvernul a stabilit că, pe baza istoricului său de călătorie, acesta fiind urmărit, ar putea într-o zi să facă COVID. Prin urmare, în numele sănătății publice, el este reținut forțat, nu pentru ceva ce a făcut, ci pentru ceva ce ar putea să facă din neatenție. Și pentru asta, acest bărbat se îndreaptă către o tabără COVID cunoscută eufemistic drept un hotel de carantină. Dar el nu va fi un oaspete în acest hotel. Va fi prizonier.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acum, toate acestea tocmai s-au întâmplat. Mă întrebi dacă în Coreea de Nord? Nu. În țările de Jos. Una dintre cele mai „liberale țări din lume”. Curtea de la Haga, Curtea Internațională de Justiție îți spun ceva?. Tocmai s-a întâmplat pe aeroportul din Amsterdam. Dacă ai fost acolo, gândește-te de două ori înainte să te întorci. De asemenea, gândiți-vă de două ori înainte să mergeți în Canada, o altă presupusă „țară liberală”.

Cetățenilor canadieni li se interzice acum să călătorească cu avionul, trenul sau vaporul, cu excepția cazului în care pot dovedi că au fost injectați. Aceasta este o mare schimbare. De secole, canadienii au dreptul de a călători în propria lor țară. De fapt, ei aveau acest drept înainte ca Canada să devină o națiune, dar nu-l mai au. Dacă vor încerca, vor ajunge ca tipul de pe aeroportul din Amsterdam într-o închisoare deghizată într-o unitate de sănătate publică.

Din păcate, nu inventăm nimic din toate astea, totul este în întregime real, puteți căuta. Și represiuni similare sunt în desfășurare în întreaga lume. Deci, ceea ce urmărim aici în timp real este moartea democrației.

Acum, pretextul pentru toate acestea este ceva numit omicron, noua variantă a coronavirusului. Ni se spune că Omicron este incredibil de periculos, suficient de periculos pentru a justifica suspendarea totală a libertăților noastre ancestrale pentru prima dată în sute de ani. Dar iată un lucru uimitor, Omicron pare să fie practic inofensiv. În întreaga lume, există un singur deces înregistrat de la Omicron. În Statele Unite, nicio persoană nu a murit de Omicron, nici măcar una.

Deci, aceasta este definiția unei amenințări fabricate. Cu toate acestea, pe baza acestei amenințări fabricate, există o persoană moartă la nivel global. Pe baza acestui fapt, autoritarii care se dau drept medici cer ca anumitor clase de americani să li se interzică să călătorească în propria țară. Fiți foarte atenți, pentru că într-o zi ne vom uita înapoi la astfel de momente cu groază și neîncredere (…).“, a spus Tucker Carlson, potrivit FoxNews.

Citește și: Omicron, un caz de „psihoză în masă“. Avertismentul unui jurnalist polonez: Nu putem permite ca această variantă să fie prezentată ca o nouă apocalipsă

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Am auzit atâtea “pericole la adresa democrației” și apoi “moartea democrației” de-o să-mi iasă și pe nas… N-a murit odată? De când tot e pe moarte? Nu tot dânsa a pregătit terenul și a dat naștere întregii situații? Sau totul mergea strașnic până când brusc s-a stricat, din cauze obscure? Când năvăleau hoardele de imigranți nu murea democrația? Dar când copiii erau învățați să fie gay și încurajați să-și schimbe sexul?
    Normal că nu, atunci era libertate, nu ca în Coreea de Nord. 3 voeb

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE