miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATETratatul privind delegarea gestionării viitoarelor pandemii către OMS ar fi fost BLOCAT!...

Tratatul privind delegarea gestionării viitoarelor pandemii către OMS ar fi fost BLOCAT! Opoziția Braziliei, a Indiei și a țărilor africane, decisivă

Tratatul prin care Organizația Mondială a Sănătății (OMS) ar fi urmărit să preia controlul gestiunii viitoarelor pandemii la nivel global ar fi fost blocat, la Adunarea Generală a membrilor, desfășurată în perioada 22-28 mai.

Informația a fost făcută publică de către jurnalistul și scriitorul James Roguski, un vechi critic al OMS și al globalismului, pe pagina sa de substack.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

Acesta susține că opoziția solidă a unor state membre, precum Brazilia, India, Africa de Sud sau Rusia, dar și a multor țări africane, a făcut ca amendamentele care priveau suveranitatea națională a statelor în domeniul gestionării pandemiilor să nu treacă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Mai mult, țări precum Brazilia sau India ar fi amenințat că părăsesc OMS, dacă astfel de amendamente vor fi adoptate. De altfel, președintele Bolsonaro (foto) s-ar fi exprimat vehement pe această temă în țara sa.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Aceste amendamente la tratat fuseseră propuse de către Statele Unite, care după alegerea președintelui Biden, a revenit în forță în OMS, după ce Donald Trump se îndepărtase de această organizație. Amendamentele considerate globaliste, care urmăreau cedarea deciziei medicale către OMS, au fost susținute de către statele din Uniunea Europeană, de către Canada, Australia sau Japonia, precizează Roguski.

Dar opoziția a fost mult mai puternică, astfel că amendamentele adoptate dau statelor naționale mai multă putere pentru a se opune unor eventuale „directive” globale ale OMS, precizează Roguski. Aceste amendamente pot fi consultate, aici.

Reamintim că președintele României, Klaus Iohannis, este printre cei care au cerut adoptarea unui astfel de tratat, considerat de o juristă de top drept o „rețetă sigură spre autocrație”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

  1. Primul mare trădător al tarii acest președinte!!!SA I FIE RUSINE CA NU ESTE BUN DE NIMIC ,FACE UMBRA DEGEABA IN FRUNTEA TARII!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE