ACTUALITATETragedie : Un preot de 34 de ani, tată a patru copii,...

Tragedie : Un preot de 34 de ani, tată a patru copii, a murit la doar trei săptămâni după ce a fost depistat pozitiv

Părintele Adrian-Bogdan Culici preot pe seama parohiei Criș, protopiatul Sighișoara, a murit luni, 7 iunie, informează Reintregirea.ro.

Părintele Culici avea doar 34 de ani, era căsătorit și avea patru copii.În data de 19 mai 2021 a fost testat pozitiv cu virusul SarsCov-2, starea de sănătate agravându-se ulterior. După doar trei săptămâni, părintele Adrian-Bogdan a trecut la cele veșnice.

Iată o scurtă biografie, conform sursei citate:

„Părintele Adrian-Bogdan Culici s-a născut la data de 26 octombrie 1986, în municipiul Cluj-Napoca, din părinții Liviu-Petru si Anisia-Ana, fiind cel de-al doilea copil al familiei. A urmat cursurile Școlii Generale „Ion Agârbiceanu” din Cluj-Napoca, iar în perioada 2001-2006 a fost elev al Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Între anii 2005-2007 a fost frate de mănăstire în cadrul Așezământului monahal de la Izbuc și la Schitul Leșu de la Coada Lacului (jud. Bihor). În perioada anilor 2007-2011 a urmat cursurile Facultății de Agricultură din cadru USAMV Cluj-Napoca, secția TPPA. Apoi, între 2012-2016, a fost student al Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, la secțiile Asistență Socială și Teologie Pastorală.

În anul 2009 s-a căsătorit cu Anca Petraș, Dumnezeu binecuvântându-i cu patru copii: Matei Ioan, Luca Adrian, Filip Mihail și Anisia Maria. Pe data de 5 iunie 2017, cu binecuvântarea Părintelui Arhiepiscop Irineu, a fost hirotonit preot pe seama parohiei Criș cu filia Stejărenii, protopopiatul Sighișoara. Aici și-a desfășurat întreaga activitate pastorală, misionară și filantropică, fiind în același timp coordonatorul și asistentul social al Casei de Tip Familial „Sfântul Nicolae” din Criș”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Slujba înmormântării va fi oficiată vineri, 11 iunie, de către ÎPS Irineu, Arhiepiscopul Alba-Iuliei.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...