ACTUALITATETragedie : Un preot de 34 de ani, tată a patru copii,...

Tragedie : Un preot de 34 de ani, tată a patru copii, a murit la doar trei săptămâni după ce a fost depistat pozitiv

Părintele Adrian-Bogdan Culici preot pe seama parohiei Criș, protopiatul Sighișoara, a murit luni, 7 iunie, informează Reintregirea.ro.

Părintele Culici avea doar 34 de ani, era căsătorit și avea patru copii.În data de 19 mai 2021 a fost testat pozitiv cu virusul SarsCov-2, starea de sănătate agravându-se ulterior. După doar trei săptămâni, părintele Adrian-Bogdan a trecut la cele veșnice.

Iată o scurtă biografie, conform sursei citate:

„Părintele Adrian-Bogdan Culici s-a născut la data de 26 octombrie 1986, în municipiul Cluj-Napoca, din părinții Liviu-Petru si Anisia-Ana, fiind cel de-al doilea copil al familiei. A urmat cursurile Școlii Generale „Ion Agârbiceanu” din Cluj-Napoca, iar în perioada 2001-2006 a fost elev al Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Între anii 2005-2007 a fost frate de mănăstire în cadrul Așezământului monahal de la Izbuc și la Schitul Leșu de la Coada Lacului (jud. Bihor). În perioada anilor 2007-2011 a urmat cursurile Facultății de Agricultură din cadru USAMV Cluj-Napoca, secția TPPA. Apoi, între 2012-2016, a fost student al Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, la secțiile Asistență Socială și Teologie Pastorală.

În anul 2009 s-a căsătorit cu Anca Petraș, Dumnezeu binecuvântându-i cu patru copii: Matei Ioan, Luca Adrian, Filip Mihail și Anisia Maria. Pe data de 5 iunie 2017, cu binecuvântarea Părintelui Arhiepiscop Irineu, a fost hirotonit preot pe seama parohiei Criș cu filia Stejărenii, protopopiatul Sighișoara. Aici și-a desfășurat întreaga activitate pastorală, misionară și filantropică, fiind în același timp coordonatorul și asistentul social al Casei de Tip Familial „Sfântul Nicolae” din Criș”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Slujba înmormântării va fi oficiată vineri, 11 iunie, de către ÎPS Irineu, Arhiepiscopul Alba-Iuliei.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...